dileknazliay kızlar çok zorlu biliyorum ama 40 da gelmesi onun için daha sağlıklı az biraz daha sabır
Eymeninnannesii Bugra bugun kontrole gittim, doktor da bişey demiyor.. baski yapiyor mu diye sordu yapiyor dedim. 3 kasima kadar beklicez dedi ciktim bu yani. Bi yorumda bulunmasini bekliyor insan, olmayinca da sonsuza dek bekleyecekmisim gibi hissediyorum😢
ikibebisannesi Eymeninnannesii off diş agrısı mı:( ilaç ta kullanamıyoruz Allah yardımcın olsun. Sirkeli suyla gargara yaparsan hafifletebilir
Eymeninnannesii ikibebisannesi iki disime kanal tedavisi yaptirdim yine de agrilarim dinmedi, sirkeli su yapmaktan agzimin ici iki kez deri degistirdi resmen parcalandi😔 ayaklarimin pofidikligini hic soylemiyorum bile, 41 numaraya sigiyor anca🙄
Durum ikibebisannesi 38+4 bende ayniyim geceleri sancidan yatamiyorum ama dogum belirtisi yok hala duzensiz sancilar 10 gun sonra gunum doluyor kizimin gelecegi yok malesef 😂
Fatma0005 ikibebisannesi gelişimi de önden gidiyomuş karın çevresi felan deri doktor bilmiyorum endişeliyim 😞
Deda MerveMustafaKaraku Benimde 3 gündür hafif hafif kahverengi lekem geliyo nişanımmış yarım santim açıklık vardı ama hala tık yok adet ağrısı gibi ağrım var birazda belimde ağrı var😞 38+5 im bende
Nupelda ikibebisannesi 38+5 beş dakikada bir gelen şiddetli sancılarım var cuma gününden beri sadece 1 cm açıklıkla sancı çekiyorum
Eymeninnannesii Nupelda ya bana da 10 gun once falan cati muayenesi yapti doktor ama tek soyledigi “catin fena degil.“ aciklik olsa soylerdi heralde dimi, benim mi sormam lazimdi anlamiyorum ki👀
Zeynozeyyo Ben de perşembe günü 37 olacağım artık gerçekten bela ağrısı sırt ağrısı ayak ağrısı hiçbir şekilde uyuyamıyorum diyorum hemen kucağıma alayım tabii ki 40 haftaya kadar beklemesi onun için daha iyi İşte insan bazen dayanamıyor iki gündür de temizlik yapıyorum bütün evin bütün kapılarını sildim dip köşe temizlik yaptım En azından biraz hareket ettikçe belki doğumun daha kolay olur
Eymeninnannesii Bugra hic bisey gelmedi valla, geceleri belim agriyor, bicak saplanmasi gibi alttan vuran, nefesimi kesen agrilarim oluyor ama duzensiz iste bi gun sancim varsa ertesi gun tik yok🙄
Elifim ikibebisannesi benimde 39+3 perşembe günü nişanım geldi sancıları mı 15 dakkada bir sıklaşınca gidicem bekliyorum boş durmuyorum ev temizledim bu kadar harekete yarın gelir artık sancılarım şiddetli ama sıklaşmadı bi türlü hayırlısıyla bi gelseydi yavrum☺️