Nk06 Şahsen ben bitkisel tercih etmiştim alman markalıydı vs temiz içerik bubchendi . Velhasıl çocuğum alerjik olduğunu geç anladık 1 aylık hastaneye yattık sulanmış egzama ile ileri boyutta vs çok çektik . Bioderma kullandım kızımda atopik nemlendirici vucut yıkama jeli ve nemlendirici ile .Şuan 4 yaşında sebamed denedim aldım sıfır sorun direk kızarmaya başlar içeriği çok temiz ve alerjik durumu olmayan ve fiyatıda uygun dediğin markaya göre de yerseysen önce içeriği tertemiz en muhımı bu . Deterjan olarka unu baby çok seviyorum çok güzel kokuyor yumuşatıcıda ama kullanamadım alerjik olduğundan granül sabun roxy dalin vs hiç farketmiyor granül sabun olsun yeterli oluyor 🌸. PÜŞİK ÖNLEYİCİ krem vs hiç kullanmadım sacmalık geliyor yani baştan sona nemlendirici krem alabilirsin biodermanın miss gibi tüm vücuduna sür yumuşacık . Pişik olduğunda da direk hametam ve hamazinc karıştırıyorsun kanlı pişigi 2-3 günde hallediyor . Hamezinc antibiyotik krem normel zamanlarda isetsssen hametam kullanabilirsin mis gibi 🌸. Kalıpların dışına çıkma gerekiyor yani uydurma saçma salak şeyler doğmadan bebeğe sanırsın bilmemen markası olunca tertemiz oluyor . Muhım olan içerik temizliği hasssas olduğu için cilt geresi teferruat . Sudacrem yada güzel nemlendirici yatıştırıcı oluyor onuda tavsiye ederim .