sdkln canım ben daha yeni döndüm sayılır yolculuktan iki günde bi 7 saatlik ertesi günde 8 saatlik yol yaptım şahsi arabayla ayrı bir rahatlığı var muhtemelen sorun olmaz tavsiye edebileceğim tek şey yastık belini dik tutucak bel boşluğunu destekleyecek bi yastık al mutlaka bütün tatilim zehir oldu çünkü benim bel agrısından yatıp durdum krem falan da süremiyorsun kremlerin ilk üç ay son üç ay kullanımı tavsiye edilmiyor 2 hafta oldu o bel agrıları kalçama indi şimdi de doktora sorduğumda zeytinyağları küçük masaj yapın diyor da bele de öyle maşaj yapmak çok sağlıklı değilmiş ilk dönemler dönüş yolu da aynı ve yastık kullanı başka doktor söyledi artık agrılara dayanamayıp o kadar faydasını gördüm ki yastığın yoksa kırılırdım heralde ikiye oturup kalkamıyordum sen düşün yolculuğun bi zararını görmedim de bu agrılar tek sebebi de iste oturma pozisyonu dik oturmak gerekiyormuş haberin olsun uzun oldu kusura bakma ben çekince ve keşke biri söyleseydi bana diye dövününce öyle dert yandım gibi oldu biraz ☺️