Deletedmom_53 ROJIN27_47 4 + 4 gittim minnacik bir kese gördü sadece. 6 + 4 yani dün gittim kese büyümüş bebek de vardi ama çoook küçük. Postuma bakarsan fotosu var😍
Ahsenilkbebek2110162020 Merhaba hanımlar bende 6+5 haftadayım bugün sadece kese gözüktü haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah 🤲🏻
Deletedmom_53 Ahsenilkbebek2110162020 ayniyizi hemen hemen kuzum. Ben de 6 + 5 im dün doktor gördü azicik kalp atimini ama haftaya gel dedi. 7 + 4 iken gideceğim
Zeynepp-K Kizlar benm kese 4+3te gözükmüştü ben yarin kalp atisina gidicem acaba benmde mi duyulmayip haftaya gel der yaarin icin gün verdi ama hani biraz beklesem mi acaba
cileklipastasever Zeynepp-K ben de biraz erken sanki 7.haftayi mi beklesem diyordum ama sukur gorundu.dinlemek istemedim attigini bilsem yeter dedim.sizde insallah guzel haberlerle donun🤲🏻
Eda_okur0110 Deletedmom_53 kalp atışını duyduk doktor fazla dinletmedi önerilmiyomuş 3 hafta sonra gel gelemezsen 6 hafta sonra ikili taramaya gel dedi 11 ocak görüş günümüz benim çok zor geçiyo bulantılı halsizlik sizin nasıl geçiyo
Deletedmom_53 Eda_okur0110 minnacik kipirti var dedi ama dinletmedi. Haftaya gideceğim 7 + 4 iken. Bende bulantı yok kuzum. Akıntı var sindirim sorunu var şimdilik pek hamile gibi değilim inşallah her şey yolundadır korkuyorum biraz
cileklipastasever Eda_okur0110 benim de durumum ayni mide bulantisi aksam saatlerinde gelen asiri halsizlik dusuk tansiyon🥹
Ahsenilkbebek2110162020 Deletedmom_53 inşallah duyarız haftaya ben hiç duymadım bugün alttan muayene olmadı olsaydı belki gözükürdü 🥰 Bende 7+6 iken gideceğim inşallah
Sinem4488 Bende 6+5 kalp atışını daha duymadık hayırlısıyla haftaya gıdecem bende 7+4 te ınsallah duyarız