Denos 34+2 olduk oğlumun kafası hala yukarda sezeryan düşünüyorum sizce başı aşşağı döner mi kiloda alıyor hareketleri kısıtlanıyor artık yavaştan 🤷♀️
Flyy Denos Benim bebegim de 34 hatta 35 hafta olduk hala ters pozisyonda doktorum erken daha döner dedi
2022bebeki Denos Son anda sanci ile dönen bebekler bile var. Bol yürüyün, hareket edin,riskiniz yoksa squat hareketleri yapin. Bizimki bu şekilde 31 de döndü
Nutelllaa Denos ben ne yaptıysam donduremedim oğluşumu .inşallah döner .dönmezse de vardır bı hayır 😍
Denos Flyy Doktor da öyle diyor ama maşallah bebeğin kilosu iyi düşünüyorum ben olsam dönemem heralde 😂
AhseninAnnesii 2022bebeki normalde de squat felan egzersiz yapiyor muydunuz. Yapmiyorsaniz cok erken baslamamis misiniz? Bende 36yim 34de pilates topuna basladim. Bebis hala yan duruyor dogum pozisyonunu almadi. Bilemedim ne yapabilirim
Denos 2022bebeki Gönül hareket etmek ten yana ama maalesef öyle çok bir şansım yok tedaviylr gebe kaldım evimde bişe kalamıyorum hala bi tuvaleti temizleyim dedim iki dün belimden aşşağı hissetmedim 😞 olmuyor yani doktorumu aradım belim kötü diye sen ne yaptın neye dokundun diye kızdı 😕
2022bebeki AhseninAnnesii Dönmesi için yaptım doğumu tetiklesin diye değil hareket sıklığı çok önemli. Pilates egitimim de var tabi 🥰 şu an ben de 36. Haftamdayim squat, egzersizlere başlayabilecegimi söyledi ebem birkaç hareketi daha ekledi hatta .
AhseninAnnesii 2022bebeki ya ne guzel, hic benim ebem öyle degil ya veya kadin dogumum. Kendim arastiriyorum hep 😬
2022bebeki AhseninAnnesii Gebelik okuluna gidiyorum çok faydası oluyor var mi hastanenizde?☺️ Ben de çok şaşırdım açıkçası aşırı ilgili bir ebeye rast geldim.
2022bebeki AhseninAnnesii Benim iznime denk geldi o yüzden rahatım 🙈 inşallah hayırlısı olur sizin için güzel dogumlarinz olsun🌺
2022bebeki Denos Ben de tüp bebek annesiyim sizi anliyorum şu zaman oldu hala ev supurmedim, ağır kaldirmiyorum iş yapamıyorum. Kendinizi yormayin o zaman hala dönmezse de sezeryan olursunuz . Önemli olan ikinizin de sağlıkla birbirinize kavuşması 🌺
Denos 2022bebeki Canım teşekkür ederim Maalesef hala bütüngün oturmak beni yoruyor ama evet bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum ❤️❤️ Tüpbebek anneliği🧿🙏🏻
Denos NilAda16 Hadi yaa geçen bir fotoğraf gördüm Güzel tatlı bir foto Bebek ayaklarıyla hoşgeldin demiş dünyaya 😇 sanırım son bu son 🙈 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Ogretmenanneyim NilAda16 bende yarın 37. Haftada olcam ve dönmedi hissediyorum. Bu saatten sonra döner mi sizce
2022bebeki Denos Haklısın canım ama az kalmış bak Rabbime şükür ki bize bugünleri gösterdi 🥰bebegimizi kucagimiza aldigimz an geçecek bence tüm yorgunluğumuz. Sağlıkla kolaylikla gelsinler hayirli evlat olsnlar inşallah 🌺
NilAda16 Denos nasıl gelmek istiyorlarsa öyle gelsinler tabi gönül normal dogum istiyor ama Rabbim hayırlısını versin🥰