Burcin34 esim ve ailesi musluman , onlar dinleri geregi kayinbabam gorumcem ben kayinvalidem ve esim leyken hepimiz basimizi kapatip abdest aldik kayinbabam ve esim iki rekat sukur namazi kildilar ben olumden dondum ve sag salim kurtulduk hani sukredelim gibisinden , bu sirada ben kizimi duzgunce emzirdim uyudu. Kayinbabam kulagina ezan ve kamet okudu , o sirada bizde kimsenin bilmeyecegi kimliginde de yazmayacak olasi bir buyu durumunda tutmasin diye bir isim daha bulduk. Sonra kayin babam senin adin xxxx xxx diye tum isimlerini ve soyadini soyledi. Sonra bolca dua edildi tekrardan. Ama herkes gittiginde esimle bende benim inancim dolayisi ile tutsu yaktim evde biraz meditasyon yapip sakinlestik sonra kizimizi ortamiza aldik ve yanina uzanip iyi niyetlerimizi diledik, en son adacayi tutsusuyle kizimin bir kac kiyafetini tutsuledim bu sirada esim kizimizla ilgilendi ve sonra ustunu degistirerek o tutsulenmis kiyafeti giydirdim. Sonra emmek icin geldiginde sakinde senin adin xxx xxx diye sakince tekrarladim.