zeynepaylaipek Babytwo2 ayıp olacak birşey yok ki arkadaşım biz çocuklarımızı düşünmek zorundayız bebeği korusak büyük hasta olsa sıkıntı hepimize geçer benim de Şubat başı doğum Allah nasip ederse geçmiş olsuna uğramak ayrı ama öyle haberli oturmalı yemeli içmeli gitmek ayıptır bir kere kış ayı ortalık hastalık kaynıyor anne de bebekte yeni hayatına bırakın da alışsın. O tarz misafirleri kabul etme iyilesemedim hastayım de çocuk rahatsız de bahane bul. Gelmek isteyen Nisan Mayıs gibi gelsin çocukta sende toparlanmış olursun
Ftmcgdms Babytwo2 Bence açıkça gelmeyin deyin ayıp oluyorsa da olsun Allah korusun bebek hastalik kapsa uzulende siz olacaksınız. Kimse kırılır diye düşünmeyin şahsen ben bebeğin yanına eşim ve oğlum dışında kimseyi yanastirmayi düşünmüyorum bakanda uzaktan baksın ilk oğlum bu yüzden enfeksiyon kaptı üç günlükken hastahanede yatırdılar keşke o zamanda deseydim diyorum küsen darilan alınan alınsın hiç umrumda degil
Babytwo2 Ftmcgdms aynen öyle , bunun sonradan pişmanlığı insana daha çok koyar . Açıkça gelmek isteyenleri bayramdan sonra kabul ediyoruz diyeceğim . Gücenen gücenmekte Özgür. 🤷🏻♀️
Hunilininbirii Ben kabul etmedim 4 buçuk aylık oldu halada kabul etmiyorum salgın var zaten bebeğimin sağlığını riske atamam,lohusa halimlede kimseye hizmet edemezdim. Zaten düşünceli olan gelmez şu durumda
Babytwo2 Hunilininbirii acayip bir virüs dolanıyor çok iyi yapmışsınız . Yetişkinler bile günlerce atlatamıyor. Bir de insanlar başkasının çocuğu söz konusu olunca tümden düşüncesiz. Arkadaşımın bebeğini görmeye sanki gün oturması gibi okul çocuklarını alıp gitmişlerdi , losuha lohusa hizmet mevzu var ki birde ztn evlere şenlik .