Melekannesi80 Kızlar benim gittiğim hastanenin 4 buçuk ay önce sezeryan doğum 3500 iken bugün arayıp öğrenmek istedim 7500 olmuş şok oldum çünkü kendi doktorumda doğum yapmak istiyorum eşim asgari ücretli çalışıyor benim cebimde en az 10.000 olması gerek bulunduğumuz ilde yeni bı şehir hastanesi açılıyor oraya gidim diyorum ama korkuyorum sezeryan olduğu için yani başka bı ameliyat ekibine güvenemiyorum da doğumum da temmuzda bu arada
Ela344 Melekannesi80 Allah yardımcımız olsun cidden benim gittiğim hastanede 13.000 dedi ama eşimin mesleğinden dolayı 10.000 dediler çok pahalı her şey nasıl olucak bu işler hiç bir fikrim yok zor cidden 🥺
Dorukkusumm Melekannesi80 vallahi bugün kontrolüm vardı doktorum klinikte oldugu için ona ayrı hastaneye ayrı ödeme yapılacak 15 bin doktor muş hastanede suan için 8-14 bin arasıymış martta doğumum ocakta artacağı için fiyat vermediler oda Bi 20 bin olur herhalde, ettim sana 35bin 🤦🏼
denizarenmom Melekannesi80 vay be geldiğimiz hale bak 4-5 ayda 4 bin tl zam🙀 özellerde genelde bir şey bulup o ücretin üstünede çıkıyor maalesef 🥲
Fundasahin29 Melekannesi80 Benim doğuma 25 gün falan var geçen gittimde sordum 5.500 dediler sezaryana bakalım doğuma kadar kaç olacak
Melekannesi80 Ela344 yaa ben anlamıyorum bu kadar zam niye yazık günah bende kara kara düşünüyorm nasıl edecez diye
Melekannesi80 denizarenmom bende ona şaşırıyorum ya zaten yengem doğum yaptı dört ay öncesi doğum ücreti. 3500 iken 7500 olması saçmalık ya
Dorukkusumm Melekannesi80 Bi asgari ücrete yapılan % zammı birde hastanelere yapılan zamlar 🤦🏼 devlet hastaneleri gidilebilecek gibi değil içimizde de tutacak halimiz yok insanlar mecbur diye bizi düşürdükleri durun cok üzücü gerçekten
Melekannesi80 Dorukkusumm devlet e gitmek istemiyorum korkuyorum çünkü güvenmiyorum kizimida bu ozeldeki şuan gittiğim doktorda yaptim doğum o yüzden gene kendi doktoruma gitmek istiyorum ama napacagim bilmiyorum
Dorukkusumm Melekannesi80 hangimiz napacağımızı biliyoruz ki vallahi şaşırdık kaldık aradığım hastanelerin en uygunu 10.500 lira zamla oda 13 14 olur herhalde 🤦🏼
Mutluanne3 Melekannesi80 sezeryan fiyatı mı acaba bu. Bende Osmaniye Özel İbn-i Sina hastanesine gidiyorum luanlık normal görünüyor
bestenursancar Bende bir özel hastaneye gidiyorum doktorun muayenesi 730 tl idi.Bizde doğum paketi aldık,doğumu bütün muayeneleri belli testleri de karşılıyordu.Evet fiyat yüksek ama en azından yine biraz daha uyguna geldi.15.000 tl
Melekannesi80 Dorukkusumm çok yüksek rakamlar gerçekten yaa hastaneler hep kendine göre zam yapıyorlar
Puding Fundasahin29 bende esencana gidiyorum 36 haftalık hamileyim ne kadar doğum fiyatı ne zaman sordunuz acaba