Hg050616 Selocan benim 17 haftalıkken doktor kız dedi 19 haftamda başka doktora gittim erkek dedi şimdi 25 haftalığım hala erkek yani değişebiliyor başıma gelmez diyordum ama geldi yaşadım o şoku ☺️
1850 Selocan oyle denir ama kişiye göre degısıyor bu durum 16. Haftada hala erkek organ olusmamışsa 100 de 100 kız diyorlar
Ceylanim Arjin 15 canim daha gidemedim cumartesi tekrar gidicem erkek dedi daha kontrolw gidemedim basim kalabalik biraz da 😉 bakalim.cumartesi tekrar erkek diyecekmi 😍😍😍
Smyyglgn54 Selocan bende 14+1 im canım ☺ üçtür doktorum kız diyor benimde. Yerinde durmadığı için😏netleşemiyor. Bacak arasına bakıyor tam söyliycek😁kıpırdıyor Çatlıyorum zatenn🙊🙊meraktan
Selocan Smyyglgn54 bizimki de öyle bacaklarından tam görecek gibi oldu oynadı hatta tam olcumm bile yapamadı oynamasından 🤣🤣
elifelifelif Nrslcyy valla bilemedim şimdi ne desem. Degisir derim degismez. Degismez desem degisir :) ama ben olsam ayrintili ultrasona kadar beklerim. Yani banada habire kesin diyorlar ama 2 haftada bir degisiyor 😃
emineeeeee Banada 13. Haftada kıza benzettim dedi ama net belli olmuyor kendini buna hazırlama dedi 14. Haftada çağırdı ama ben 16. Haftada gidicem net olması için 😊