Selocan Arkadaşlar az önce doktordan geldim 15 haftaliyiz. Cinsiyetine baktı bacaklarından tam göremiyorum ama kiza benziyor dedi. Böyle bisi basına gelen varmi genelde kızlar göstermez derler ama 🤔🤔🤔
DilarArslan Selocan 12.haftada kıza benziyor dedi. 6 hafta göstermedi sonra. 18.haftada kız olduğu kesinleşti 😊
Cismmpoyraz48 Selocan 12. Haftada kıza benzetildi 27. Haftadayiz hep kız denildi değişmedi ama degisenlerde oluyor tbi
1850 Selocan erkek organ olusumu tamamlanması 16 yı buluyor. Gec oluşma ıhtımalı oldugu için net cümle kullanmaz erkek yada kız dıye.oyuzden siz yinede bir sonraki kontrolü bekleyin.net emin olmak için
Selocan Elsaa supeye düştüm ben pipi göremiyorum ama bacaklarından da emin değilim dedi net olmadı hareketliydi. Sonradan değişmesi olur mu ki
Happinessoon Selocan benim 12 de erkek dedi doktor 20 de %100 kız dedi şuan 27 deyiz hala kız bakalım 🧚♀️
Selocan DilarArslan hayırlısı olsun ins. Bende supeyle bekliyorum bakalim doktorum detaylıca net çıkar dedi
Selocan Cismmpoyraz48 erkek dediklerinde genelde pek değişmiyormuş ama kiz dedikleri genelde degisiyormus
bgm96 Bana 12.haftada kiza benziyor kemik yapisi dedi 15 de erkek dedi 26. haftadayiz hala erkek degismez umarim 😀😀😀😀
annesinkuzusu Selocan valla canım ben 11+6yım bugün doktorun kız gibi gözüküyor dedi bakalım iki hafta sonra tekrar bakıcakmışız
Zeynozeyyo Ben de oğlumu 16 haftalıkken öğrendim erkek bebeklerin testleri daha çabuk belli oluyor o yüzden kız bebekleri çok rahat göremeye biliyorlar
1850 Selocan oyle denir ama kişiye göre degısıyor bu durum 16. Haftada hala erkek organ olusmamışsa 100 de 100 kız diyorlar
Cismmpoyraz48 Selocan hayırlısı görücez dogurunca 🤗sanmıyorum artik degisecegini detaylida yanılacak değil heralde ordada kız denildi çünkü kız da olsa canımdan can erkekde olsa canmdan can cinsiyet sorun değil 😊