Ahuum Ftm124 farklı şeylerden mİ bahsediyoru z aacaba bacım. Bak sonuç bu. 5 aydır da kan ilacı kullanııorm . 
Candy88 Brsnm benim de 4 malesef çok düşük.. gynoferrosanol kullanıyorum.. Doktor serum falan demedi.. Benim genel de düşük malesef..
Linabebek1 Candy88 ilaç kabızlık bulantı yaptı mı sizde banada yazdı doktorum sabah akşam bi su bardağı toz şeklinde bulantı yaptı bende tadı vişneli güzel ama sonrası kötü oluyorum
ilaylayy Brsnm benim 5 çıktı doktor değerler iyi diye azaltmıştı demir ilacını ama sonuçlarım full kırmızı
DeryaSemi Brsnm benimde 13.9 çıktı halsizlik ve uyku yapıyor sürekli ek takviye kullanıyorum pekmez vs tüketiyorum ama yetmiyor doktor igne yazdi ama hic kullanmadim acaba nasıl olur etki eder mi 😑
Brsnm DeryaSemi etki eder tabi canım senin iyiymiş yine şuan kullandığım ilaçlarda kabızlık yapıyo 😥 nefret ettim artık
DeryaSemi Brsnm vallahi zor kuzum kabızlık zaten maf ediyor insanı ben bu aralar hiç su da içemiyorum inşallah hayırlısı ile geçer bu günler bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelir 🥰🧡
Zeynepz Brsnm 29 muş iyi dedi doktor ilaç falan kullanmam hiç ama beslenmeme dikkat ederim genel olarak
Candy88 Linabebek1 bulantı, gaz, mide ağrısı ve karın ağrısı yapıp bağırsaklarımı bozuyor, tuvalete çıkarması iyi diye devam ediyorum ama diğer yan etkiler zorluyor beni..
Cikoleyla Linabebek1 ben de tokluk hissi yapıyor. Ben günde 2 tane içiyorum. Kanım çok düşük çıktı. Mecbur devam edicem bence sizde devam edin. Kansızlık sorun