Aselhumaninannesi Papatya24 iki isimde olabilir liya ile uyumlu olabilecek mademki güzel bir hikayesinde var sizin için anlamlı olabilir baya
Papatya24 Petito35 Ayza ismini ilk kez duydum ve hoşuma gitti sonundaki a uzatılarak mı söyleniyor kısa olarak mı?
coskunzerrin51 Papatya24 ben de 2 gün önce doğum yaptım. Kızıma Livanur adını koydum. İlk kızımın adı da Nil Vera 🥰🥰
omrumm Çok güzel isimler var ama benim canım eşim peltek olduğu için L ve R harfleri olmayan bir kız ismi arıyoruz kendisi Sena ve Bade ismini önerdi ama şahsen ben çok beğenemedim sizlerden öneri alabilirim 🤎
Edafmo Papatya24 ben kızıma Ecmel adını koyacağım çok fazla duymadığım bir isimdi. “Oldukça güzel, güzel kadın” demek 💕
qwer890- Papatya24 Linda çok güzel bir isim Cennet bahçesi demek ve kimsede duymadım bugüne kadar eminim sende duymamışsındır 😊
Serapp777 qwer890- daha cinsiyeti öğrenmeden düşündüğüm isimdi kızım oluyor Linda dan daha içime sinen bi isim yok henüz.Ben ispanyolca güzel hoş anlamını biliyordum baska kımseden duymamıstm bu ismi böyle yazmanız hosuma gitti 🌸
Nisaozclk0611 Papatya24 eğer hamike kalırsam ve kızım olursa Eflin (cennete açılan kapı) koymayı düşünüyorum Mavi ismiyle beraber ama yakışmadılar galiba yan yana 😅😅
Sarenin_annesi07 Berika Toprak Mercan Ebrar Erva Meriç Ekim Mira Hira Asel Ömür Umay Buğlem Berre Rüyam Selin Mavi Tarih hocamiz vardi adi eflatun du o degisik ve guzel aklima gelenler bunlar 😁