Hlypl Safaozbn ben de eliz düşünüyorum ama anlaşılması zor olur S ile mi bitiyor Z ile mi bitiyor diye çok soru gelir falan yazmışlar ama insanlar ne isimler koyuyor Eliz normal kalıyor yanlarında sanki ☺️ başka da içime sinen bir isim yok açıkçası..
Papatya24 SaHil_Hayat Erkeklere hitap etmiyor demek ki benim eşim de ağırlığı yok diyor ama ben de çok beğenmiştim sadece Türkçe diyor ama burda yorumlarda da araştıranlar olmuş Türkçe kaynaklarda falan yok yazmışlar anlamının uydurma olmadığından emin olsam eşimi ne yapıp edip ikna edebilirdim😂
Papatya24 Alis-sss Ona çok benzer Alina ismini de beğeniyorum ama kökeni Yunanca diye içime sinmemişti
Papatya24 Aselhumaninannesi Liya’nın anlamı kızıma kavuşma hikayemizi de anlatıyor ben de çok beğeniyorum ama tek isim olarak bilemedim ikinci isim olarak hem kısa güzel olabilir🤗
Aselhumaninannesi Papatya24 iki isimde olabilir liya ile uyumlu olabilecek mademki güzel bir hikayesinde var sizin için anlamlı olabilir baya
SaHil_Hayat Papatya24 genel olarak farklı Türk medeniyetlerin de kullanıyor bizde o yüzden pek bilinmiyor İki anlamı var biri fevkalade,çok güzel İkincisi aşkın ilk meyvesi
SaHil_Hayat Papatya24 birde isim olarak lavinya çok değişik gelmişti bana değişik bir isim istiyorsun belli ki beğenirsen 🤭 fikir olsun bunlar da hep listeme ekledim ben
Rahimezcan Ben Hifa koyacağım kızımın adını inşallah 🥰 Ama Hanne, Erva, Liva isimlerini de beğeniyorum
Papatya24 Petito35 Ayza ismini ilk kez duydum ve hoşuma gitti sonundaki a uzatılarak mı söyleniyor kısa olarak mı?
nevzatbaskomser Papatya24 Ben kızım olursa Mavi koyacağım. Derin anlamda düşününce bir renk olarak değil mavi gök, sonsuzluk, özgürlük birsürü anlama çıkıyor ve Türkçe bir isim..
Ozlemetin Papatya24 benim kizim olursa insallah ismini Piraye koycam daha once kitap haric kimsede duymadim