Ayseanne pitircikannesi1 36 haftada sabaha karşı sancim başladı öğlene kadar bekledik gittiğimizde acilmam vardi ama normal olmaz riske atamam dedi doktorum ogün acil sezeryan oldum canim inşallah senin 37yi bulur çok istedim 37 38 ama nasip olmadi ☺ ama en güzel tesellim bebeklerim kuvezde kalmadi direk kucağıma aldim allaha şükür
Bbbby Doa doktor kizmadi mi 🙈 bana kizdi hemen diyetisyene gittim ama cok zorlaniyorum ya 😢 24 haftada 13 kilo aldim ben de
Doa Bbbby kızmaz mı bir de bende bel fıtığı var sinirlere baskı yapıyor 😫 Hiç kilo almamam Laz'ım ama elimde değil ki .... sürekl acıkıyorum acıkınca yiyorum. Sanırım sigarayı bırakmamda etken 😅
Yasemiinny bende 50 kilo ile hamile kaldım şu an 26+1 ve 6 kilo aldım :( hayatımda ilk defa 52 inin üzerine çıktım ve bu 6 kiloyuda 20nci haftadan sonra aldım.
Nursen21 Khmu ya bende çok aldım 5 ayım dolmadı 62 den 70 olmuşum 😭 Bu çok fazla ne yapayım bi akıl verin
Ayseanne pitircikannesi1 inşallah canim kendini kasma erken olacak diye düşünme nasip sen kendini koru bol bol dinlen güzel beslen allah kerim
pitircikannesi1 Ayseanne dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 haftadır işe başladım ama kreşte öğretmenim yarim gün çalışıyorum 😁
Doa Htc123 bende Doğum sonrası için plan yapıyorum. Evimin yakınına spor salonu açılıyor . Giderim diye hayaller kuruyorum ama Doğum sonrası beni neler bekliyor bilmiyorum ki 🤦🏼♀️
Doa Htc123 işte onu düşününce tereddütlerim olmuyor değil akşam üzeri uyutup babasına ve ablasına bırakıp belki 1 saat kaçabilirim ☺️
aysgldlrl67 Htc123 ben de 20 ye yakin almsm suan.16 kg.34+2 deyim. Ama disardan bakinca sadece karnim var 😅 oyle cok sisko olmadm aldgm kiloya gore.
Htc123 aysgldlrl67 çok zayıf olduğum için bnm de belli olmuyor birde boyum uzun o yönden kurtarıyoruz😅😅