Englishteacher 20 haftalığım 52yle falan hamile kaldım son günlerde 56.5 geliyordum dünden beri rahatsızım hiçbişey yiyemiyorum yesem çıkarıyorum 55e düştüm ben de çok korkuyorum kilo almaktan. Doktorum en fazla 4kilo al bebek 3kilo doğsun diyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ İmkanı var mııı 😋
Htc123 aysgldlrl67 çok zayıf olduğum için bnm de belli olmuyor birde boyum uzun o yönden kurtarıyoruz😅😅
Deletedmom342 Khmu 22 haftalık hamileyim 62yle hamile kaldım 64 kiloyum 😊 ama bence kilolarınızı çok dert etmeyin doğumdan sonra verirsiniz önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı kilo öyle de böyle de gider 🙋♀️
Kanarya 53kg hamile kaldım 66kg şuan :) 35haftalık hamileyim 13kg aldım şuana kadar, ama görünürde sadece yuvarlak bi göbek var nerde o kilolar anlamadım :)
Hafizzeynep Khmu 4 aylık hamileyim 8 kilo verdim 🤷♀️😂 aah ah mide bulantım bitsede bende yemek yesem
Kairem Yaseminztrkzcan aynı durum ben de de var sürekli dikkat ettiğim halde sürekli kilo alıyorum 31 haftalık benim de 8 kilo aldım
Doa Htc123 işte onu düşününce tereddütlerim olmuyor değil akşam üzeri uyutup babasına ve ablasına bırakıp belki 1 saat kaçabilirim ☺️