cansualisa Lizbonn ah ah valla doğursak kurtulsak ben çok sıkıldım her yerim ağrıyor yatamıyorum yemin ederim öküz gibiyim
Lizbonn 2023bebegim Ay 😣 bilemedim ama benim bu 2. De cok beklemez gibime geliyor çünkü böyle insan hisseder ya o durumdayım resmen🥲 Hayırlısı olsun artık canımcım ya
Lizbonn KeremikoBayky Benim sancım vs yok canım işte ama ptesi gideceğim ne olur bilmiyorum ama bana da kalırsa benimde yakın zamanda doğum olur gibime geliyor 🥲
Lizbonn Dark Evet dr umla da görüştüm doğum yaklaştığı için Normal dinlen dedi ama 3.5 yaşında oğlum var dinlenmek kim ben kim😂
Lizbonn cansualisa Şuan ben dönsem dönemiyorum da yani tuvalete girmek bile işkence 😣 Son zamanlar cidden çekilmiyor kuzum
Lizbonn cansualisa benim ilk gebelikte yine 36’da başlamıştı böyle şeyler biliyor musun sonra 37+3’de doğurdum zaten😣
Lizbonn cansualisa benimde normalde sat göre 25 ama ultrasona göre işte 15-16 gün falan var ama dün dedim ya 2-3 gündür alt bölgem hareketli şahsen ptesi kontrolde bakalım ne diyecek dr um. Ama 37’ye girdiğimde fırtt ben geliyorum diyecek gibi oğluşum🫤