[silindi] Suelifemir başından beri hep riskli hep sıkıntı hep sorun hiç güzel geçmedi gene buna şükür ama hiç özlemeyeceğim 🤦🏻♀️ son 87
Pinarbek Suelifemir ilk hamileligimde evet özlemistim sanırım birazda bu yüzden bu bebeği çok istedim ama bunu özleyecegimi hiç sanmıyorum 😂
-Miracle- Suelifemir özlemem sanırım çünkü hamileliğin tek güzel yanı bana göre bebeğini hissetmek onunla bağ kurmak hareketlerini tekmesini hissetmek onun dışında nooo😂😂
usenmedimyaptimbirvelet Suelifemir ilk haftalarımda sorsaydınız evet hamileliği özlerdim çünkü hiçbir şey hissetmiyordum ama 31. Haftadayız hareketlerim kısıtlandı gece uykularım mahvoldu hiç özlemicem artık😒
Eceecim Son 98 hamileliğim maşallah güzel geçmesine rağmen özlemicem. Çünkü bebeğimi daha görmeden çok çok özlüyorum. Kollarımda olmasını karnımda olmasına tercih ediyorum 💙🧿👼🏻
berencisil_ Suelifemir son 25 özlermiyim meçhul galiba özleymiycem tek özlediğim nokta içimde hissettiğim hareketleri olur herhalde çünkü hamileliğim hep endişeyle geçti 😊
cahillesohbetikestim Suelifemir ben hamileliğimi çok özlemiştim. Sonra bir baktım tekrar hamileyim oğlum 6 aylıktı gebe olduğumu öğrendiğimde bir daha özlemek istemiyorum 🤣
onelastgoodbyy cahillesohbetikestim ben de özlemiştim ama şu yorumdan sonra şöyle bi 3 4 yıl özlemimi icimde yaşasam daha iyi 😂😂
Merveneg Suelifemir Son 47. Benimde sezaryen olacak. Daha erken olur büyük ihtimal :) Asla özlemeyeceğim😅 Başka çocuk düşünmüyoruz kendi kendime bi daha böyle bir his yaşamayacağımı hatırlatıyorum ama ı ıh olmuyo. Sevemedim hamileliğin hiç bir dönemini😂
kizannesii17 Onun içimde kıpırdayışlarını hissetmek çok güzel ama bı an öncede onun minicik ellerini tutmak istiyorum sağlıkla kucağıma alırsam içim rahat edecek çünkü içerde noluyor bilemiyoruz sezeryan olacağı için son 40 günüm kaldı 💙
egesmommm Suelifemir valla özlemek bana delilik gibi geliyor. Bu kadar zorlandığım bir şeyi niye özleyeyim 😂
mavininhertonuu Suelifemir bebeğim 1 buçuk günlük özlemicem ama şimdi de zor karnıma geri mi soksak diyorum arada 😂 hem gebeliğim hem doğumum zor geçti o yüzden özlemem ama, belki çok sonra 1 2 yaşında falan
Pinarbek Suelifemir zor mu 🤣🤣kızımda zor geçmişti ama güzeldi ama bu Allah’ın gücüne gitmesin bazen gücümün yetmediğini düşünüyorum eve değil hamileliğe gücüm yetmiyor bı an evvel günümü doldurmak istiyorum