Suelifemir Son 50 sezaryen olduğu için 2 haftasını çık son 35 gün çok zor geçti hamileliğim ama yinede özlerim gibi geliryor ya siz ? 😌😎
DevriminAnnesi Suelifemir yarın suniyle doğum başlatacaklar.. özleyeceğim kısımları da var özlemeyeceğim kısımları da var.. Şükür Rabbim kavuşturuyor 🥹🥰🤲🏻🤪
Aaaysee Suelifemir son 110 küsur 🙁 özleyeceğimi sanmıyorum çünkü hareketlerimin kısıtlanması hiç bana göre değil jcjdkdkd
ParildayanYildiz Suelifemir son 59 ben özleyeceğimi sanmıyorum zor bir hamilelik geçiriyorum kucağıma alacağım günler bence daha güzel olacak🥰
Suelifemir Hilallllllllllllllllllllllll yakınız senle banada gün vermedi daha tahmini 2 hafta geri atıyorum
SahrasMom311216 Son zamanlar olunca insan çok zorlanıyor böyle olunca da özleyeceğimi sanmıyorum😄 hayırlısıyla doğurup eski halime dönmek istiyorum açıkcası
seyma48 Suelifemir ben şimdiden onu düşünüyorum son treimester çok hızlı geçti sanki özlerim ben ne olursa olsun son 28 bu arada benim
Ftmcgdms Suelifemir 10 gün kaldı hiç ozleyecegimi sanmıyorum zaten hiç sevemedim hamileliği iki hamileliğimde birbirinden zor geçti izleyecek bir şey bırakmadılar ki🤣🤣