Nerminn5308 Edolili bendede haftalarda degisiklikler oldu hastaneden hastaneye fark ediyor ona takılma sen
Edolili Nerminn5308 girdiğim cihaz fazlasıyla eskiydi zaten doktor dediki ben bile zor göreceğim inşallah görürüz kalbini dedi ama yinede ana yüreği geriden mi geliyor sorun mu var demekten kendimi alamadım
Fatma0505 Edolili yani anneler çok sorun yapıyo ama doktor endişe edilecek bişey olmadığını söyledi bana önemli olan sağlıklı olması dedi bana
Edolili Fatma0505 Başta sağlık çok şükür , ama insan en ufak söylentiyi bile defalarca düşünüyor, analık 🤷🏻♀️
2prensesannesiiii Edolili benimde ilk haftalar böyleydi canım 4 gün gerilik vardı bi gittim 2 gün gerilik çıktı bi sonraki gidişimde tam haftasındaydı🥰🙏🏻 Sonra 2 3 gün ilerde çıktı
Fatma0505 Edolili malesef öyle ama içimizi ferah tutmamız lazım stres yaparsak bebeislerde hisediyolar ondan dolayı sürekli pozitif düsünelim
binnur64 Edolili çok normal bence pimpirikli olmanız her anne evladı için yaşar sonuçta onlara bi şey olmasın korkusuyla, rabbim evlatlarımızı korusun bütün hamişlere kolay doğum nasip etsin sağ salim kavuşalım inşAllah 🤲🏻🤲🏻🌸