Edolili AyFa1608 ilerleyen haftaları merak ediyorum inşallah yakalar yada dediğiniz gibi geç döllenmedir , çok teşekkür ederim 😊
Edolili EmineDefneGokce kızımda hiç sekmezdi günü gününe 🤷🏻♀️ Hayırlısı inşallah sorun olmaz ileride 😊🌺
Edolili excitedmom- Hımm, inşallah yakalarız o 1 haftayı gerçi sağlıklı olsun da geri ileri farketmez ama anne yüreği yinede neden diyor
tubacadircier Edolili benimde bebekle kese arasında o haftalarda bi kaç gün vardı arada sonra zamanla onlar birbirini tamamlicak dedi doktor öyle de oldu
Edolili Nis belkide kızımda hiç duymadım saun afalladım neden ki dedim adet tarihimle uyumlu değil 🤷🏻♀️ Dediğiniz gibi geç döllenme sanırım
Nis Edolili benmkide normalde 2 haziran 5 hazirandan hesapla dedi detaylıdaki baska doktor 7 haziran dan dedim he siz bilirsiniz
Edolili Kevserumit Amiinn Allah razı olsun 🤗😍 İnşallah bakalım ilerleyen haftalarda inşallah yakalarız bizde 🌺
Fatma0505 Edolili benimde öyle ama bizimki geç dölenmeden dolayı ama hiç bir sorun teşkil etmiyo dedi doktor normalmiş
binnur64 Edolili ben de şuan 7+5 im dün doktora gittiğimde 6+5 demişti ben de şaşırdım ama arkadaşlarım normal dedi ben de çok üstünde durmadım açıkçası
mayaden Edolili tam benimde 8+2 gibi binzamanda 7 haftalık olarak demişti doktor, sorduğumda geç döllenme demişti.ama şu an tam haftasını yakaladı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım sende hiç takılma🌸
Fatma0505 Edolili yani anneler çok sorun yapıyo ama doktor endişe edilecek bişey olmadığını söyledi bana önemli olan sağlıklı olması dedi bana
binnur64 Edolili çok normal bence pimpirikli olmanız her anne evladı için yaşar sonuçta onlara bi şey olmasın korkusuyla, rabbim evlatlarımızı korusun bütün hamişlere kolay doğum nasip etsin sağ salim kavuşalım inşAllah 🤲🏻🤲🏻🌸