myangelson Mrsfly çok tuhaf tek bir test yapmış olsaydın dünkü yanlış olabilir dicektim ama iki farklı marka pozitif vermiş bugün negatife dönmüş acaba adet mi olacaksın normalde gecikmiş miydi? sen bı kan ver bence en kesin öyle olur merak ettim bende
Mrsfly myangelson yok canım henüz geçmedi bat yarın veya cumartesi ben toplardamar için ilaç kullanıyorum onu bırkanam gerekiyor gebe kalınca bu sebebten biraz da şüphelenince test yapayım dedim böle çıktı. Aynen yarın artık kan testi yapcam galiba çok tuhaf gerçekten.
arirangg Mrsfly Canım kan vermeden hiçbir şekilde bilemezsin. Dediğin gibi kimyasal da olabilir. Belki değildir
Papatyaaa__ Mrsfly hamilelik bence çünki bendede aynısı çıktı eğer 10dk içinde çıktıysa tabiiki☺️Hayırlısı olsun
minikmucizeemaak Tubatgn Ben bu ay yaşadım ama şiddetli ağrı olmuyor böyle çok okuyunca psikolojikmen etkilenmiştim ama ağrı normal adetten farksız vücuttan vücuda değişir ama kesinlikle böyle okuyarak panik olmayın🙏🏻☺️
Tubatgn minikmucizeemaak Bende yaşadım canım yaşadığım şeyi anlattım zaten 🙂 ayrıca genel olarak diye bir tanımda bulundum amaç insan korkutmak değil tecrübeleri yazmak
Reyyosmom Mrsfly merhaba o alttaki pembe kapaklı testte eğer silik çizgi çıktıysa bence hamilesiniz diğer testlerde negatif görebilirsiniz ama predictor test yanıltmaz. Ümitlendirmek istemem ama bence hayırlı olsun hamilesiniz💖
minikmucizeemaak Tubatgn Doğru o niyetle yazmış olabilirsiniz ama okuyunca genel olarak 5. Hafta şiddetli ağrı gibi anlaşılıyor ☺️ Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıkla nasip etsin inşAllah🤲🏻🌸