1mucize Brck0303 olsun bakalım afiyet şifa olsun canınıza🌸 aslında çok aramam bu tarz şeyleri ama bu aralar tatlı isteğimiz biraz artmış durumda. Tatlı veya ağzımı tatlandıracak ne varsa ona koşuyorum bugünde yolum bunlara kesişti🌺😅
Brck0303 1mucize bnde öyle çok sireli şeyler sevmezdim ama puding yaparken bile az şeker atıyorum yoksa yiyemiyorum önce lokumla falan geçiyordu ama artık sürekli sire yemek istiyorum
1Gunes Brck0303 benimde öyle malesef ki ama tutmaya çalışıyorum kendimi yoksa kilolar alıp başını gidecek
Ebrarliva Brck0303 geçiyor inanki buda gecicek diyip geçiştiriyorum kızımda bulantı ne bilmiordum ama bunda çok kotuyum
Brck0303 Ebrarliva bnm ki de kız ama 20 haftada artık yeter falan diye eşimle bile tartışma yapıyordum aç kalmak zoruma gidiyordu
cansualisa Brck0303 yediklerim çorba kuzum tavuk fındık muz peynir kraker kahve çikolata bütün gün bunlardı
Brck0303 Ebrarliva annemde bnde aynıymış 4 baciyiz hiçbiri seninki kadar zor geçmedi dedi 🤭 yaşattığımı yaşıyorum
Ebrarliva Brck0303 🤣🤣🤣 sağlıkla kucağına al canım inşallah. Böylelikle annelerimizin daha çok değerini anlıyoruz vala