Brck0303 Ebrarliva afiyet olsun her gün başka şeyler canımız istiyor sabaha kadar uyanık olunca her saat biseyler yiyoruz 😂 doğuma Allah’tan az kaldı 90 ı görücem diye korkuyorum artık 45 ile hamile kalmıştım 70 olmuşum 🤭
Ebrarliva Ebrarliva vala bende daha çok baslardayim 11 haftalık ve 4 kilo verdim kusmaktan bira alayım 62 im şuan😍♥️
mucizem___ Ebrarliva al benden de o kadar domates peynir zeytin canım istiyor genelde akşamları 11 12 1 bile oluyor gecen akşam 01:50 de bir sürü zeytin yedim bir şeye işaret mi acaba cinsiyet falan
bademli_puding Ebrarliva ya benim canım o kadar peynir istiyo ki ama yiyemiyorum peynirden tiksindim 😢
1mucize Brck0303 olsun bakalım afiyet şifa olsun canınıza🌸 aslında çok aramam bu tarz şeyleri ama bu aralar tatlı isteğimiz biraz artmış durumda. Tatlı veya ağzımı tatlandıracak ne varsa ona koşuyorum bugünde yolum bunlara kesişti🌺😅
Brck0303 1Gunes bnde aynı 30 +6 ama bn dayanamıyorum hamileliğim başında bişey yiyemiyordm çünkü 20 haftadan sonra başladım sürekli yiyorum bulantıl kusma yine oluyor tiksindigim şeyler geçmedi çünkü ama aç kalamiyorm
hayalperest2310 Brck0303 27 haftalıktan selamlar bu yeme iştah kısmı bana niye uğramıyor eskiden neysem şimdi de öyle sadece uyumadan bir bardak süt içerim onu da zar zor 😂😂😂
Brck0303 hayalperest2310 valla bekarken de çiğköfte yoğurduuğum günlerde olurdu dışardan yemek getirttigimde 😂🤭kizimyda bana çeker
1Gunes Brck0303 benimde öyle malesef ki ama tutmaya çalışıyorum kendimi yoksa kilolar alıp başını gidecek
Brck0303 hayalperest2310 ins ins 🤭bu süreçte eşler bizden çok kilo alıyor ama en çok o hoşuma gidiyor 😂
Ebrarliva Brck0303 geçiyor inanki buda gecicek diyip geçiştiriyorum kızımda bulantı ne bilmiordum ama bunda çok kotuyum