Mustafayigitvebeytugannesi Asnb kese yapısını kıza benzettim ama daha çok küçük canım o yüzden değişebilir 11 12 haftalık olduğunda yine etikletle bakayım 😊
pandoraninkutusu Mustafayigitvebeytugannesi Buda en son gittgimizde verilen ultrason resmi koldan aşagısını cekmemiş yanılma olue mu bilmiyorum
pandoraninkutusu Mustafayigitvebeytugannesi erkek dedi doktor yanılma payı var mı bilmiyorum ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
Mustafayigitvebeytugannesi pandoraninkutusu canim bebişin kafa yapısı kız ama alt tarafını saklamış sanırım sadece üst tarafını çekmiş ultrasonda alt tarafı gözükse dolu mu boş mu görürdük 😊 ama bazen erkek diyip detaylı da kız çıkan çok oluyor detaylıyi bekle kesinleşmesi için.
pandoraninkutusu Mustafayigitvebeytugannesi bakalım ablam bu 8 ocakta partimizde var valla ne yapacagmı sasrdm
pandoraninkutusu Mustafayigitvebeytugannesi ultrason videosunu aldm orada cinsiyeti mi lordon mu anlamadm gitti
AlimmM Yagmur Mustafayigitvebeytugannesi banada bakarmısnız lütfen size özeldende yazdım Burda 12+5 günlüktü çarşamba günü
Mustafayigitvebeytugannesi pandoraninkutusu canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlündeki olur 🤲🌺🥰
Mustafayigitvebeytugannesi AlimmM erkek canım kusura bakma görmedim baya kişi etiketliyor bazen gözümden kaçıyor 🤗
guzel-gun Mustafayigitvebeytugannesi herkes erkek diyor canı sağ olsun ama kız seviyorum ilk çocuk zaten hayırlısı tabi ben belli olunca yazarım buraya 😊