ozerturksule Cananan şanslısınız, ben prilama başlayalı bikaç gğn oldu ona rağmen yemek yediğimde yediğim için pişman oluyorum bulantıdan 🤦🏻♀️ ayın 3ünde kalp atışı için randevumuz var hem heyecanlı hem gerginim inşallah duyarız
Serenn24 Kızlarım. Bana kürtaj dediler kalp atışı duyulmadığı için asla olmadım doktorunu değiştirdim bir hafta bekledim salt yolk oluşmuş yüzük gibi ve baya iyi görünüyor dedi bunada şükür haftaya kadar beklicez
Serenn24 derya61_ kesem 4 haftalıktı vajinal ultrsonda göründü şuan kalp atışını duyamıyoruz 6 haftalık bekletmedeyiz
ada00 ben de 7+5 haftaligim cuma gunu kontrole gidiyorum ne mide bulabtisi ne kasik agrisi var kalp atisini da duymadik henuz cuma gunu belli olur artik
aygunes24 Cananan evet yasakladı ama ben bu hamileligimden önce düşük yaşadım sanırım bu nedenle yasakladı bana
nerminnn_ 7+6 haftalık benimde göğüs hassasiyeti ve ara ara sol kasığımda ağrı oluyor bide soğandan aşırı tiksindim onun dışında bi belirti yok 6+1 de kalp atışını duyduk 9 haftalıkken kontrolüm olacak
Nily35 derya61_ nedense bende de belki de ilk hamileliğim olduğu içindir gün içinde çoğu zman unutuyorum hamile olduğumu. 8+4 deyim. Unutup yanlış birşey yapacağım diye korkuyorum :)
nerminnn_ Nily35 hahaha ya bende bulantım da olmayınca aklımdan çıkıyor aniden kalkıyorum merdivenden hızlı iniyorum bi yerlere uzanıyorum sonra yavaş hamilesin diyorum kendi kendime 😂😂
Cananan Allah hepımızıe yardım etsın duymayanlar duysun mınık kalpleri saglıkla gecırelım ve kucagımıza alalm ballarımızı 🤲🏻 Aminn