krdelen41 Boss01 arkadaşımın babası testis kanseriydi bitanesi alınmıştı ona rağmen eşini hamile bırakmıştı. Biraz nasip kısmet işi bozmayın moralinizi
Zuzumuz Asla umudunuzu kaybetmeyin banada doktorlar tüp bebekten başka çocugunuz olmaz demişti ve ben hamile oldugumu öğrendim herkes derdi kafandan attığın anda olucak gercekten öyleymış ama biliyorum ki atmak çok zor
CeydaST Fatma63_41 ay bu biz 🤭🤭🤭 bizde de aynı problemler vardı çok şükür gebeyim 16+1. Eşim ameliyat olmadı ama çok ufak görünüyordu varikosel takviyeleri kullandı
Zuzumuz Kızlar size soerm sorunu için bşr vitamin yazıcam benım eşimin değerleri bu ilaçla yukseldi İmpryl
Ozlemetin Emireelif ahh be aglattin gozun aydin canim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah isteyen herkese nasip etsin
Emireelif Ozlemetin 😍 Allah razı olsun cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah kimsenin gözü o yolda kalmasin 🤍
Boss01 Beyzanurr53 bizde de hızında sorun var yerinde hareketli çıktı %60 ekstra bişey yaptınız mı takviye falan
Mutluanne3 Boss01 eşimde hem ileri hareketlilik azdı hem sperm sayısı azdı hemde varikosel vardı doktor imkansız doğal yolla hamile kalman dedi. Eşim hergün 1 yemek kaşığı çekilmiş çörek otu ve tarçın karışımı yedi. 1 ay sonra gebe kaldım
Boss01 Mutluanne3 ayy maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde de aynı ileri hareket düşük çıktı bide sayı verikosel yok ama bu ay belli olacak bakalım düzelme var mı diye inşallah bende kavuşurum bebeğime en yakın zamanda 🤲rabbim isteyen herkese nasip etsin
Seraymesut Boss01 bende 4 ay önce doğum yaptım sezeryan ile ölü doğum yaptım ve bugün @https://resimyukle.io/r/6CIBuw5U9A böyle bir şeyle karsilastim
Boss01 Seraymesut başın sağolsun rabbim bidaha acı göstermesin sana bu testlerde var bence kan verdiniz mi
CeydaST Bussuusu benim doktorum l arginin ve artmed isminde takviye önerdi. Onun dışında docdrmfk instagram hesabı olan Bi doktor var onun takviyelerindne kullandı
Boss01 Bussuusu canım biz dr henri takviyelerini aldık bakalım bu ay belli olacak işe yaratıp yaramadığı haber veririm mutlaka
Bussuusu Boss01 tamam canım çok mutlu olurum bizde baya bişeyler kullandık 2 aydır ama bakalım be olcak
Beyzanurr53 Boss01 hiç birsey yapmadık canım sadece ben adetımin bittiği gün yıkandım ilişkide bulunduk tahmınım o sekılde hamıle kaldım sende dene bi 2 güne bir ilişkide bulunmaya çalış
Boss01 Meltem8787 ayy maşallah rabbim ailenden sağlık huzur mutluluğu eksik etmesin sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallh bizimde mucizemiz gelir bize bekliyoruz üzülüyoruz ama Allah sabrını veriyor umudum her ay yeniden doğuyor sanki 🥲testlerin başında bekliyorum kafamdan atabilsem çok iyi olacak