cansualisa Eliztosunannesi_ hiçbir sorun olmamasına rağmen öyle dedi beklicezzz dedi çarşamba bakalım ne dicek
papatyannaa Acbucocuk Bende boğaz enfeksiyonuna bağlı olarak ateş öksürük halsizlik geçiriyorum 10 gündür toparlanamadim kızımda öyle. Doğum da yaklaştı hayırlısıyla bi iyilesseydik
Hilaynur Ayseelaa ay sizdemi bende 34 de girdim gece baş agrısı mide bulantısından asla uyuyamadm şeker ölçtüm tansiyon ölçtüm acaba onlardan mı diye onlarda normaldi anlayamadm
Eliztosunannesi_ cansualisa ay doğum mu yakın acaba bende hiç gelen giden yok vallahi sadece kemiklerim batıyor o kadar 🙆🏼♀️ Allah yardımcınız olsun doğuracak olursanız haber edin bekliyorum güzel haberleri 🥰
cansualisa Eliztosunannesi_ gelip geçiyor kuzum suan yok mesela ayaklanıyorum oluyor 2. Gebeliğim ilk kızımda sezeryan oldum oğlumda böyle tuhaf şeyler yasıyorum
Eliztosunannesi_ cansualisa benimki de kız ne zaman ayakta biraz dursam ya da yürüsem kasıklarımda toplanıyor toplanıyor ağırlığını veriyor sanki üstüme. Artık bende doğsun istiyorum 🙄
vaveylaaa19 Acbucocuk merhaba 36 haftalik gebeyim benim de ayaktayken yürürken sürekli kasiklarim ağrıyor