1aysekaplan Hatice_kocak hm ben hergun kontrol ediyorum buluyorum son ikidir ona gittim çok tatli iyi bir doktor ne sorarsan cevap veriyor da işte hergun takip etmek gerekiyor canım
Tugbaysima Hatice_kocak bugün yine 3 buçukta gidicem canım dün acile gitmiştim hareketleri azaldı diye her şey normal dedi alttan muayene etti yine açıklık yok 🫣 bi de erkek doktorların alttan muayene etmesi sonrasında kanamam oldu bu ikinci yani onu da doktora dicem bugün sorun olur mu diye
Hatice_kocak Tugbaysima doktorlar neden bu kadar bekletiyorlar acaba bende 40 oldum ama kendi sancım inşallah gelir yoksa daha çok beklyicez gibi
Melek0606 Tugbaysima kanalın yumusuyo canım doğum esasında çok bakıyorlar ve kanaman oluyo sorun teşkil etmiyo
Yagmurrr98 Hatice_kocak Ben kaç defa acile gittiğimde demişti polikiligi bilmem ama tuhaf yanı dese ne oluyor mus doktorlarda bı değişik
Hatice_kocak Yagmurrr98 valla ya en son 17 haftalıkken 300 gram demişlerdi şuan 40ım bitiyo hala bilmiyorum 😩😂 her seferinde soruyorum demiyolar gıcıklığına bence
Tugbaysima Hatice_kocak 40+2 de ben yılbaşından önce gelir sanıyordum sonrasına hazırlıyorum artık kendimi
Hatice_kocak Tugbaysima benim hem belime hem kasıklarım bide düzenli ama gene bırakıyor şiddetlenirse hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Tugbaysima Hatice_kocak ay canım nst de sancılarım çıktı alttan muayene ettiler 1 parmak açıklık dedi eve geldim ölüyorum bu muayene beni mahvediyor ağrılarım başladı şu an yürüyüş yap gel demişlerdi akşam gidicem tekrar
Melek0606 Hatice_kocak doğum sancısı sadece 2 3 saniye nefes alabileceğin şekilde oluyo yanı gelio 2 3 saniye nefes alıyorsun geri sancin oluyo
Nurik06 Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim kese göründü 2 hafta sonrası için ben de şehir hastanesinden randevu aldım ama foto verirler diye düşünmüştüm vermiyorlar mı kesin
Melek0606 Tugbaysima Walla çok bakıyorlar sorun yoksa suyunuz gelmiyorsa erken gitmeyin derim sancinizi ewinizde çekin bide adaçayı için hurma yürüme çömel kalk sıcak dus
Hatice_kocak Melek0606 evet şuan doğuma aldılar 6 cm açıklığım var inşallah bebeğim sagikka doğar dua edin inşallah bütün hamillere kolay doğum olur