aylince23 Kızlar 37+2yim sancılar gelip gidiyor 10dk da bir ama dayanılmıcak gibi değil çok hafif sizce doğum sancısı mı bu ne yapmalıyım doktora gitmeye korkuyorum alttan bakarlar ve bişey çıkmaz diye bu arada 2 gündür böyle oluyor bugün 3.gün arada kuyruk sokumum da sızlıyor
Zeynep09 aylince23 Bende aynı durumdayım şuan uyuyamıyorum belim ve göbeğimin altında ağrı var arada kalçama vuruyor ağrı 37+6 yım
Zeynep09 aylince23 Doğum yapmış tecrübeli biri bişi yazsa rahatlıcam şuanda çok gerginim suyum ve nişanım da gelmedi anlamadım
Stmkrkmz aylince23 canım doktoruma nasıl anlıycam sancı mı değil mi diye sormuştum, acaba sancı mı diyorsan o sancı değildir demişti 🙄 5 gün önce Doğum yaptım ve doktora hak verdim, karıştırılacak, acaba mı dedirtecek bi ağrı değil
Serii Kızlar 😕 benimde belim çok aşırı ağrımaya başladı adet sancısı gibi ama düzenli kasılmam henüz yok bende çok tedirginim 😑
Esranurtslk Serii cnm bi nstye git bulundugun yerde riske atma derim. Benim de ilk bilemiyom o yüzden
Serii Dilekkkk 37,6 kasılma var ama düzenli değil şuan için ama resmen dedikleri o adet sancısını yaşıyorım
Dilekkkk Serii kuzu belden kasığa doğru iniyorsa karnın sertleşiyorsa geçmiyor ve git gide ağrıyor sa daha fa çok Doğum sancısı ama önemli olan düzenli olması
Serii Dilekkkk evet biliyorum ama öyle değil benm sadece belim ağrıyor düzensiz kasılma var bi de ishallikten dolayı karnım ağrıyor 🤦🏼♀️
Sakaryali54 Dilekkkk o karin sertlesmesinden bnde korkuyorm ya bana da demisti doktor tas gbi olunca kork ozmn dogum basliyo demektr demisti
Seymahamza Serii bende de bir haftadır ishal durumu var o kadar sevindim hiç bir şey olmadı 40 oldu bugün
Serii Dilekkkk ya bu saatte gitmek iatemiyorum 🙄 bide sancı düzemli değil ya sabaha kadar bekleyim diyorum hem ishal gerçekten doğum habercisi midir? 😕
Dilekkkk Serii öyle duydum son zamanlarda ishal olurmuş die ne kadar doğru bilmiyorum ama bekle uyumaya çalış geçmezse sabah kendi doktoruna gidersin canım
deletedmom321 Serii ben de öyle okumuştum doğum öncesi bağırsakları temizliyormuş diye. Bence ağrılarınızı evde çekin gitmeyin ben öyle yapacağım inşallah geldiğinde. Eğer su falan gelirse gidin ya da sancılar kısa süreli gelmeye başlarsa. Ben böyle okudum bilmiyorum tam ama böyle uygulayacağım bir aksilik olmazsa.
Zeynep09 Serii Bİz seninle aynı zamanda doğuracaz heralde 😃 benim hala var kesik kesik uyudum hep doktor bana suyun gelmeden gelmene gerek Yok demişti ben ondan gitmiyorum
Serii deletedmom321 aynen canm bende senin gibi düşünüyorum dün zorla uyudum şuan biraz ağrıyo belim ama dünlü gibi değil bakalım nolcak 😂
Serii Zeynep09 evet en iyisi öyle bence zorla uyudum kız dün ama son dk öyle şiddetli sancım olduki sorma 😂 benim büyük ihtimal sezeryan olcak bu arada 🙄