esmerella37 bademli_puding 13-14 yumurtlama oldu 15 catlama işte 14 gun gecti ustunden blemedim valla
bademli_puding esmerella37 bence bekle iki üç gün olmazsa test yaparsın inşallah çıkar canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Mrsfly esmerella37 canım benim çatlama 16 sındaydı bugün test yaptım çok silik çıktı. İstersen sende dene. O sık tuvalete çıkma hissi heyecandan da olabilir ben ne zmaan bişeye heyecanlansam veya stres yapsam 5 dk ya bir tuvalete gidesim gelir 😂
Nazlicangrhn-3009 Yelkovan1 yaaa şuan bende öyleyim çok sinirleniyorum sürekli cism geliyor diye de 🙈😂😂 35.haftada tuvalette yatıp kalkarım artık 😂🙈
Yelkovan1 Nazlicangrhn-3009 duvarı delip hortum bağlamayı düşündüm 😂😂 eşime söyledim mantıklı dedi dalga geçiyo zaar 😂😂 hayır bide sürekli sinirlenerek kalkıyorum hepsinde noldu diyo çıldırıcam taşıyamıyom artık sen taşı dedim tamam yarın sabah ben alırım dedi 🤣🤣🤣
bademli_puding esmerella37 ben ger adetime 15 gün kala göğüs hassasiyeti yaşadığım için şişmesinden bende şüphelenmemiştim ama göğüsün kahve olan dairesi varya onun etrafı böyle pıtır pıtır şişmişti onun dışında aşırı koku hassasiyeti aşırı derecede uyku hali halsizlik ve bel ağrısı vardı
bademli_puding esmerella37 benimde 8 yaşında bı kızım var ama bende iki buçuk yıldır bekliyodum çok şükür nasip oldu hamile halimle sana dua edicem canım inşallah vardır hayırlı haberlerini alalım 💕
bademli_puding esmerella37 inşallah olur canım ama sakın strese girme ne kadar olmuyo diye strese girersen gerçekten olmuyo akışına bırak
hilaltrkgl esmerella37 bende adet günümden birkaç gün önce yağptm negatifti, sonra adet günümden bür gün önce yaptım pozitifti canım. Sende yarn yada bikaç gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin. Umarım güzel haberler alırsın
yanlisanlamaama esmerella37 mesela gidiyorum yarım saat sonra sanki 5 saat tuvalete gitmemişim gibi sıkışık oluyorum 😀
Nazlicangrhn-3009 Yelkovan1 aynı aynı yemin ederim aynı diyalog bizde de geçiyor ver kızımı tamam taşırım kızım anan senden yorulmuş diyor 😂🙈
Yelkovan1 esmerella37 Allahım gelecek olan bebek içinde sizin içinde hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah 🙏