esmerella37 Bgun adet gunum ve sık idrara cıkasım geliyor ama yeni yaptım yok ama var gibi hamilelikte boylemi oluyor yoksa normal tuvaletin gelip yapıyormusunuz ?
bademli_puding esmerella37 canım sık idrara çıkmada geliyo yani gidip yapıyosun sanki az önce yapmamışsın gibi ama gelmiyosa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Nazlicangrhn-3009 esmerella37 30+2 den bildiriyorum sürekli tuvalete gidiyorum ve hepsinde de yapıyorum gece uykudan kaç defa uyanıyorum saymıyorum artık o derece 😐
Asyabuse esmerella37 var gibi olmuyo canım direkt var. Hiç yapmamışcasına yapıyosun nerden heliyor bunca idrar diye sorgularsın öyle bişey 😂 eğer idrara sıkışıyor ama gittiğinde yapmıyorsan o enfeksiyon oluyor
esmerella37 bademli_puding 20 dk once yapmıstım şimdi var gibi oldu gene gttim gene yaptım simdi gene var gibi 😂
Yelkovan1 Nazlicangrhn-3009 zulüm o yaa sinirlenerek uyanıyorum artık o kadar çok kalkıyorumki aralarda uyudummu yoksa uykuya dalmadan gerimi kalktım lavaboya diye düşünüyorum 😂😂 ve git gide bu sıklık artıyo 35 haftadan selam olsun 🙋🏻♀️
Yelkovan1 esmerella37 tuvaletin kapısını örterken geri girip oturuyorum 😂aşırı baskı yapıyo sıpa.. tam mesaneyi boşaltamıyorum sanırım
bademli_puding esmerella37 gene gitsen gene gelir 😂😂 benim öyleydi ama ben gebeliğimi erken öğrendim benim baya çok belirtilerim vardı göğsümden de anlamıştım hassasiyet değilde kahverengi olan bölüm varya etrafı böyle değişikti yani nasıl anlatsam bilemedim 😂
Nazlicangrhn-3009 esmerella37 Allah gönlüne göre versin inşallah rabbim isteyenlerin kucaklarini boş bırakmasın 🥰🙏🏼🙏🏼
esmerella37 NISA97 hımm insallh gebelıktendir ya 🥰 bu kadar erken olurmu ki bu belirti adet gunum bgun
Yelkovan1 esmerella37 Allahım gelecek olan bebek içinde sizin içinde hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah 🙏
Nazlicangrhn-3009 Yelkovan1 yaaa şuan bende öyleyim çok sinirleniyorum sürekli cism geliyor diye de 🙈😂😂 35.haftada tuvalette yatıp kalkarım artık 😂🙈
esmerella37 bademli_puding hım benm goguste bisey yok sadece yumurtlamadan snra catlayınca yumurtam basladı agrısı hala devam ediyor gogusu belirti olarak saymıyorum artık gecen ayda oyle oldu kesin hamileyim dedim degildim husran oldm yani goguse ınanmam pek bu tuvalet bıraz dusundurdu
esmerella37 bademli_puding 13-14 yumurtlama oldu 15 catlama işte 14 gun gecti ustunden blemedim valla
bademli_puding esmerella37 ben ger adetime 15 gün kala göğüs hassasiyeti yaşadığım için şişmesinden bende şüphelenmemiştim ama göğüsün kahve olan dairesi varya onun etrafı böyle pıtır pıtır şişmişti onun dışında aşırı koku hassasiyeti aşırı derecede uyku hali halsizlik ve bel ağrısı vardı