GokceMom_ ben şuan normal deterjanla yıkıyorum bebeğimin kıyafetlerini o sabun tozlari çıkarmıyor lekeleri çünkü
Hastane çantasına gelirsek
1 tane Müslim örtün kesinlikle olsun
Mevsime uygun 1 battaniye
Ben 10lu hastane çıkışı aldim ve 4 tane zibin 4 tane alt koydum hepsini kullandık bu besli hastane çıkışlarında boşuna alma bedenleri daracık boyları upuzun oluyor 1 hafta anca giydi bebegim 10lu hastane çıkışını ebeye verirsin ondan sonra sen ayaklı pijama ve zibin giydirirsin
10 15 tane bebek bezi koy yanında bulusun ıslak mendil koy 1 paket bolca ağız mendili koy 10 tane falan
Kesinlikle biberon koyma eğer ilk gün sutun gelmezse mamaya siringayla vericeksin biberonla verirsen memeyi tutmaz bu sefer mamayi da alma hemen doğum yapınca hemşireler veriyor zaten duruma göre alırsınız siz
Bebeğine ve kendine çorap da koy ayaklarınızı sıcak tutun gaz olmasın
Pişik kremi göğüs pedi bunlara göre yok zaten 1 gün kalıyorsun ki ilk gün sütun sarıl sarıl gelmiyor bebekte pişik olmaz
Bebeğine 2 3 tane eldiven koy çorap da giydirevilirsin
Kendin için ben bu lohusa setlerinden 2 set aldim ama inan hiç rahat edemedim o emzirme cebinden memeyi çıkarmak imkansız gibi onun yerine koyu renk 2 takım düğmeli pijama takımı al
Depend lohusa kilodu bunlar bilmiyorum ben ilk gün hasta bezi kullandım sonra bebek bezinin kenarlarini yırtıp onu koydum
Sutyen hiç takmadım sen rahat edemem diyorsan kendin belirle sabahlik yelek tarzı bir şey kesin olsun yanında doğum sonrası terleme üşüme sık oluyor aklıma başka gelmedi koyacaklar var mı başka sor bana hatirlarim