Sinemtun berencisil_ tamam canım sağol randevu aldım bakalım 2 hafta sonra gidicem doktora rapor için
-Miracle- Gzdtrtl yani sen birdaha 2 aylık almıyorsun otomatik düşüyor sisteme çok sagol canım benim 🙏🏻
Gzdtrtl vaveylaaa19 is görememezlik yaz. Çikana tıkla daha önce aldigin rapor paralari cikiyor önune yanindada raporlar diye bir bolum var oraya tikla ordada raporlarin cikiyor
Gzdtrtl Sinemtun anladim canim çünkü sana iş yerin sknti cikarma hakki yok ondan sordum. Sen istersen sorunun varsa her hafta gidersin doktora sonucta e nabıza senin hamilelik icin gittigin düşüyor.
Sinemtun Gzdtrtl sende geç döllenme var mıydı canım e nabızla aynı mi ilerliyordu gebeliğin benim 11 gün fark var arada
deniizz7 Sinemtun e nabızda nereden bakılıyor, nerden göreceğim onu bilmiyorum. benim eşim genelde bu konuları doktora sorup bilgi alıyor. sizin resmî kayıtlarda geçen haftalık durumunuz ne ise ona göre hareket etmelisiniz sanırım.
Sinemtun deniizz7 ya e nabizda yazanı yeni gördüm bende bütün testlerim vs uyumlu haftaya göre yapıldı E nabizda anasayfa da akıllı asistan var oradan canım
deniizz7 Sinemtun baktım şu an 32 hafta olarak görünüyor bende. tam da dediğim gibi o zaman, doktor sistemde değiştirmiş çünkü son adet tarihimin ilk gününe göre hesaplanınca 31 haftalık olmam gerekiyor. ama gelişim 1 hafta önde ilerliyor bende.
Sinemtun pheobebuffay teşekkür ederim canım burdan bıri yarın gidecekmiş ona da sorarım tekrar bakalım ne dicek doktoru