Aspenya44 Sulesulee ben yarın doktora gidicem 15 . Haftadayim heyecandan kalbim gümbür gümbür yarın nasıl olucak bilmiyorum 💖💖💖
Aspenya44 Buarada bende karnımın altında sertlik hissediyorum . Miğde bulantim oldu prilamla idare ettim çok şükür kusma olmadı 1 2 fln. Ama migdem hep bulandı çok uykum geldi dengem hep kayıkti kafam hep yastiktaydi son 3 gündür iyiyim. Heyecan var suan
minikmucizemmmmmm Sulesulee 14+1 3 kilo almışım bulantı kusmaya rağmen🤭 göbek ben fark ediyorum biraz çıktı. Cuma günü cinsiyet öğrencez inşallah
_momsssss Tubii97 bende de 15+4 13+6 da öğrenmştik cinsiyyeti erkek sağlıcakla gelsinler inşAllah 50 kg ile hamile kaldm hala 50 yim iştah yok yani bi oluyo bi olmuyo miydem de bulandı ama az az kusmam da şimdiye jadar 1 2 defa oldu bu kadar ara sıra kasık ağrıları oda normalmiş
Sulesulee _momsssss evet kasık ağrısı normal diyorlar çok şükür benimde öyle kötü belirtilerim olmadı uyuyamıyorum şuanda sadece tek sıkıntı bu
Tubii97 _momsssss Ben de 50yle hamile kaldım 53 oldum yeni yeni Şuan kilo almamak gayet normal hiç canını sıkma
Sulesulee gokcem533427 canım sağlıklı olsun yeter miğde bulantısı olması daha kötü yasayanlara Allah’ım sabır versin
Aspenya44 Sulesulee ayy ben varya ilk 3 ay deli gibi uyudum. Ama prilam çok uyku yapıyor bence ondan çok uyudum
Aysecan0335 kalbiminpariltisi eveet ben o yum ama ben hala kader arkadasımın adını bilmiyorumm 😃 oğluşumuz oluyomuş 2mizinde 😍🥰
kalbiminpariltisi gokcem533427 nasıl o kadar çok kilo alabildiniz hiç mide bulantınız olmadı mı benim hala iştahım yok ya :( ama siz isterseniz biraz karbonhidrat kısmına dikkat ettin fazla kilo alımı olmuş
gokcem533427 kalbiminpariltisi evet ya hiç mide bulantim olmadı sürekli yedim özellikle karbonhidrat yağlı yicecekler abur cuburlar tursular hepsini karistirdim belki de odem etti vücudum ama ne edeyim şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum cevremdekiler bu gidişle 100 kilo ile doğum ediceksin diyorlar 🙈🥺
kalbiminpariltisi Aysecan0335 inşallah sağlıkla gelsinler de başka bir şey istemiyorum dur özelden yazayım 🫶🏻