Sinan35eda mother2 ya çok ihtiyacımız var iyi haberlere her seferinde olumsuz oluyordu ama adetlerim duzensizdi ozamanlar da 6 aydır düzenli oluyorum 6 ay önce ilaç kullandım onun seyisinde duzenlyim şükür yumirtamam olmazdı yumurtlamam fln oluyordu düzenli di herşey bu ay böyle olunca umutlaniyorun artık ins vardır
mrvsrcn Perafeda Kuzum senin adına çok üzgünüm ama bende defalarca yaşadım bu durumu 2,30 3,60 öyle çıkıyordu değerim ve bariz belli silik çizgiler çıkıyordu erken gebelik testlerimde. İnşallah en kısa zaman da kavuşursun bebeğine
hsns Perafeda canım seni üzmek istemem ama yükselmez küçük işareti var çünkü başında senin sonucun 1.20 den küçük çıkmış. Yakında adet olacaksın benimde böyleydi.
Aysedugme Sonucunuz 1.20 değil 1.20 den küçük genelde hastanelerde böyle çıkar 0.5 bile olabilir benimde böyle çıkmıştı maalesef yükselmedi bi daha
MorKelebek54 Perafeda kuzum değer 5 den yukarısı olması gerek sende 1 çıkmış sanmıyorum yani bida çıkacağını hadi varsa bile ilk kana düşer sonra idrara sende tam tersi olmuş böyle olmaması gerek diye biliyorum belki test bozuktur keşke bı test daha yaosaydiniz farklı markadan umitlenmis olmazsınız belki 🤲🤲 tabiki inşallah degerleriniz yükselir ne denir bu durumda bilemedim açıkçası
Perafeda MorKelebek54 3 tane farklı marka test yaptım ve hepsi aynı koyulukta saniyesinde çıktı anlamıyorum hepsi mi bozuk
Perafeda MorKelebek54 bilmiyorum burda adetten bi gün önce negatif görüp kanda ertesi gün pozitif olanlarda görüyoruz
MorKelebek54 Perafeda Kuzum o zaman gebelik de olabilir bende anlamadım dedgin gibi belki tekrar kan verirsen potif çıkar bilemiyorum tsbiki gönlüm olmasından yana inşallah vardır kuzum 🤲🤲
Zeliha22 Kızlar iyi aksamlar benim reglm 16 gün geçiyor 8 günüm geçtiğinde gittim kan verdim negatif cikti regl olmam için hap ve igne verdi kullandım hala olmadım böyle bisey gelen varmi başına