Perafeda  kızlar dün gece post açmıştım dün erken gebelik testim pozitif çıktı bugün kan verdim böyle negatif çıktı🥺 artık gebelik testlerinede güvenmemek lazımmış halbuki nasıl sevinmiştim bata 5 gün var bu arada yükselir mi acaba
Mucizemibekliyorum_ Perafeda bu testleri anlamıyorum ya kiminin var testte çıkmaz kimin yoktur teste çıkar bu ne ya uf. Resmen hayalkırıklığı
Sevimlianne_adayi Perafeda o durumu bende yaşadım kuzum bildiğin pozitif çıkmıştı erken gebelik heyecanla gittin kan verdim negatif bende hayal kırıklığı yaşadım ve saniyesinde çıkan pozitif idi yAni bekleme falan değildi herkes hamilesin dedi ama malesef kan negstif gelmişti
mrvsrcn Perafeda Kuzum senin adına çok üzgünüm ama bende defalarca yaşadım bu durumu 2,30 3,60 öyle çıkıyordu değerim ve bariz belli silik çizgiler çıkıyordu erken gebelik testlerimde. İnşallah en kısa zaman da kavuşursun bebeğine
Sinan35eda mother2 benim bı sorum olucak normalde ben 21 de oluyordum 5 aydır geçen ay 1 gün gecikti ve 23 de oldum bu ay 21 de olmayı bekledim olmadı hayla olmuyorum 24 de test yaptım ama çıkmadı şimdide 23 den hesap yapsam 5 gün oluyo acaba cokmu erken yaptim galiba belirti bazen yemekler burnuma kokuyo acı acı goguslerimde hassasiyet var uyku halsizlik akıntım vardı şeffaf akıntı kasık ağrım. Vardı şimdi ise encok uyku ve halsizlik okadar uyuyorum ona ramen var olmazdı pek 😔
2cocukluanneeee Sonuç 1 20 çıkmış bu yükselebilir tekrar bir test yapın regli gününüz geçince kan verin
Perafeda 2cocukluanneeee benim normalinde hep 00.01 çıkar Ya bu değer gerçekten yükselir mi adete de tam beş gün var
Kyy01 Belki erken geç döllenmeyse günün geçerse tekrar yap bu değer negatif küçüktür işareti var başında zaten günün geçerse tekrar kan ver önce kanda yayılıyor HCG degeri sonra idrara geçiyor
Perafeda Kyy01  Acaba yükselme ihtimali var mı Kan testim hep 00.01 yada 00.05 çıkar
Aysenur222 Rahim adet olcagı zaman da kalınlaştıgı için 1.20 cıkarmış veya iki yani adet yakın ken çıkarmış bu deger bi doktorum öle demişti bana
Perafeda Aysenur222 benm değerlerim hep 00.01 çıkar yada en fazla 00.05 çıkar o yüzden ümitliyim daha beş gün var allahtan ümit kesilmez
Kyy01 Hastanelerin referans alt okuma değeri var 1.20 ent alt okuma değeridir bazı hastanelerde bizde öyle mesela sıfırdan bı farkı yok ama dediğim gibi belki geç döllenme sonra yükselecek biraz sabredeceksin gününün geçmesini
Perafeda Sevimlianne_adayi benmde saniyesinde çıktı ama ben şu yönden umutluyum adetime dha beş gün var belki yükselir