• Hamilelikte böbrek agrısı ve stent taktıran varmı

Bobregimde genisleme var bebekte bir sıkıntı yok ama stentte cok kararsızım 3 gün asiri sancim oldu buscopan verdi doktor 2 gundur iyiyim ne kadar dayanabilirsen dedi doktor .

Melikinannesi bendede taş vardı canm düsmedi doktr amelyatla kırdırdı tası daha sonra stent taktı mecbur kalıcak yoksa bda olur dedi suan hala var eger ilerlerse taktr zorluyo ama yapıcak bsey yok 😞

Elfszgn evet stent taktiran bir hamis buldumm . Anlatir misin nasil takildi ? Taktirdiktan sonra ne oldu ?

Melikinannesi canm benim böbregmde taş vardı bi anda cıktı feci sancılıydı sancıdan zaten duramıyodm on dkkada bir sancı yapıyodu serumlar fln hc bsey fayda etmedi böbregme zarar veriyodu artık büyümstü baya böbregm doktor amelyt dedi hemen amelyat oldm 20dklk bi amelyattı tası kırdı ve o sırada stent takms bir gece hastanede kaldm amelyttan dolayı daha sonra ilaclar kullandm böbregm düzeldi ama o stent baya agrıttı idrarda kanama yapıyodu batıyodu yanma yapıyodu halada yapıyo ama eskisş gbi degl tabi doktor normal olck böyle alıscaksn dedi sonra alıstm tabi suan cok şükr iyiym ama fazla yürüdgmde ayakta durdgmda cok agrı yapıyo bol su içiyorum rahatlıyorum

Melikinannesi benimde Üre yüksek çıktı böbrek kısımlarımda Ağrı oluyo bazen acaba benimde oyle bişey olabilir mi tahlil sonucumu doktor GÖRDÜ yuksek bile demedi. Hamilelikte oluyormuş belki Sizinde hamilelikten dolayıdır gerek kalmaz belki 😏

Melikinannesi çok fazla düsünmemeye calıs nekdr cok takarsan okdr cok agrı olur bol su iç gercekten işe yarıyo

bir yıl sonra
          Bende şu an 32 haftalık hamileyim ve benmde böbreğmde büyüme var 3 cm olmuş ilk gttğm doktr 3 cm geçerse stent takilmasini gerektgni ancak erkn dgum riski olcağni söyledi ve bnde korktm o zmn gttgmde dha 28 hftlk falandı kdn dgum doktrmda taklması gekryorsa taktr ddi bn bi de bska doktrla gorusmk istdm ve o da böbrek fonksiyonun iyi dedi ve takmadı ama hala çok agryor agrilr cok ktü oluyor ve yatamyrm