Nazarfirat Minikmucizem199 teşekkür ederim sağolasın canım Allah sağlıklı sıhhatli bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
1234__ Minikmucizem199 aynen öyle :) keşke yakın olsanızda bendekileri versem en azından bi işe yarar
Nazarfirat Minikmucizem199 merhaba cnm vegaferon fort tok karnına alıyor sun diye yazmıştın yemekten 2 saat sonra alıyor sun dimi ilaçtan sonra bişeyler yiyebilir insan değil mi
Mommm03 Minikmucizem199 en çok anne için önemli kan ilacı kansız kalırsa kan takviyesi alması gerekirmis . bebek içinde önemli ama enncok anne için
Zeyemzey Bende kanım düşük olduğu için hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan 33+1 iz 1 buçuk ay öncesine kadar vegaferon kullanıyodum kabızlık filan yapmadı bende kanımda bi yükselme olmadığı için ferrum şişe şeklinde kan ilacına döndüm
Nazarfirat Zeyemzey ishal bnm aç karnına aliyorkenn yapıyordu ama şimdi kahvaltı dan 2 saat sonra alıyorum her gün bir tablet ishal yapmıyor kaç gündür çok şükür
Zeyemzey Nazarfirat kahvaltıdan önce alıyodum ama kanım yine düşük olduğu için daha sonra başka verdi doktorum