uraz_ve_annesi- Nazarfirat bana sağlık ocağı vermişti ama hiç kullanmadım çok düşük değildi kanım hep doğal yollarla arttırmaya çalıştım kendi kadın doğum doktorumun önerisiyle
Minikmucizem199 Nazarfirat Kan ilacı hamile kaldığım dan beri kullanıyorum tek büyük sıkıntı kabızlık yapması onun dışında bir zararı yoktur
Nazarfirat Minikmucizem199 önceden gyno fero sanol kulaniyordum ishal yapıyordu bıraktım geçen doktora gitim kulaniyor musun dedi yok bıraktım şu sebebten dedi başka bitane yazcam.o da bunu yazdı
Nazarfirat Minikmucizem199 bnm var o ama unutuyorum 1 ay oldu alalı unuttuğum dan dolayı içemiyorum 🙄
1234__ Nazarfirat Minikmucizem199 decavit beni kusturuyor o yüzden başka multivitamin kullanıyorım ama ondada balık kokusu alıyorum🤣
Minikmucizem199 Nazarfirat ben gözümün önünde bulundurarak unutmamak için içiyorum her gün günde bir defa birde bebeğe çok faydası var tavsiye ederim içmeni🤗🤗🤗
Nazarfirat Minikmucizem199 halada vegaferon fort kullandığım için endişeliyim cnm ya ben ilaç kullanırken bebeğim kötü mü hiseder etki etmez diye düşünüyorum
Mommm03 Minikmucizem199 en çok anne için önemli kan ilacı kansız kalırsa kan takviyesi alması gerekirmis . bebek içinde önemli ama enncok anne için
Minikmucizem199 Nazarfirat zaten bir zararı olsa canım doktor yazmaz içini ferah tut Allah’ın izniyle inşallah bişey olmaz ☺️🥰
1234__ Minikmucizem199 aynen öyle :) keşke yakın olsanızda bendekileri versem en azından bi işe yarar
Nazarfirat Minikmucizem199 teşekkür ederim sağolasın canım Allah sağlıklı sıhhatli bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️