beyazaycicegi Normalde meryem ana otunu rahat açılma olsun diye doğum öncesi kullanıyorlar. İlla doğsun artık diyorsan, otu al suya koy ve bol dua et ki açılsın.
AhseninAnnesii Birazxhayaici sekeriniz nasil cikiyor insulin kullaniyor musunuz. Bende de seker cikti bebekte biraz iri ama hala normal ya da sezaryen konusmadi. Bende normal istiyorum ama iste
Birazxhayaici AhseninAnnesii canım tokluk şekerim yüksek çıkıyor dahiliye doktoru insülin başlayacak kadar değil demişti ama doktorum tekrar gitmemi söyledi bilmiyorum yanii
Halimee1634 Pilatese 13.haftada başladım herhangi bir sorun yaşamadım şuan 39+2 deym 1 cm açıklıkla bekliyorum doktorunuza muhakkak danışıp başlayın.erkem baslamanin faydasını gördüm ne bel ağrısı ne kaburga ne kalça ağrısı yaşıyorum
Tugcelb Birazxhayaici rahmi yumuşatmak ve açıklık için günde 5 7 adet hurma yiyebilirsin adaçayı ahududu yaprağı çayı içebilirsin perine masajı yapabilirsin ve internette bazı hareketler var bir manin yoksa onları yapabilirsin ben 35 haftadayım 2 hafta önce hurmadan başladım
Nis Birazxhayaici ilk cocukmu ☺️ benm ikinci ilki normal ve basıma neler gelecegini bildigim icin aklım sezeryana kaymıyo degil🥹
Nis Birazxhayaici dogum anında tek sıkıntı sancı cocuk cıktımı hic birseyin kalmıyo ama sonrasında bakımı zor bence
AhseninAnnesii Birazxhayaici Allah Allah, ben insülin kullaniyorum düşünün yani yuksek dozda hemde. Bugun konustum bebek dogum pozisyonuna gecmemisti. Dedi 39 kadar bekleriz donmezse sezaryen olur veya iri bebek ya boylr devam ederse sezaryen olur. Suan icin bebegin durumu iyi dedi
Birazxhayaici AhseninAnnesii senin aralıkları ne canım benım tokluk diyet yaptıgım için dikkat ettiğim halde ufacık şekerli yesem 190 çıkıyor onun haricinde dikkat edersem 140 falan
AhseninAnnesii Birazxhayaici benim acliklar yuksek cikiyor tokluk normal aclik 90la 100 arasi, tokluk 90la 130 arası hep. Insulin kullanmayla boyle. Sekerli yedigimde benim de firliyo ve sabaha kadar dusmus olur diyorum ama yok yani
AhseninAnnesii Birazxhayaici acligimin 90in altinda olmasini istiyo doktor. 90 92 felan olursa taman ama 103 100 felan olunca biraz yukselmis diyo
AhseninAnnesii Birazxhayaici insulin ignesi kullanmamla böyle oluyo zaten. Ignemi unutunca Aclik 120e firliyo hemen azcik dikkat etmim