Kucuk_melegim Kizlar hamileliğimin başından beri hep su içiyorum 33+2 olduk ve 2 litre su içiyorum icmeyince ağzım kuruyor ve su icesim geliyor hep iyi birseymi anlamadim alışkanlık haline mi geldi
Damla Kucuk_melegim 2 litre su gayet normal zaten 1 günde bu kadar içiyorsanız doktorum bana en az 2.5 lt içmemi söylemişti
ArvenMom Kucuk_melegim gayet normal ben günde 4 5 lt üstünde içiyorum ama dudaklarım hep kuru orası ayrı
Bebekdelisi Kucuk_melegim yenıden aclık tokluk baktır canım olabılıyor şeker sonradan eger yoksa içinin yanması çoktur ben ⅘ lt içerdim
Kucuk_melegim Ellia hayir canim yok yani testler oyle gösteriyor şeker yukleme yapildi 75gram glikoz 1. Saat 114 cikti cok iyi dedi doktor aclik 78 tokluk 103 çıktı şeker yok dedi ama ağzım kuruyor hep su aliskanliğindan mi başka birsey mi anlamadim
Kucuk_melegim Damla dudaklarim kuruyor icmedigim zaman gece bile kendimi su içerken bulunuyorum normal mi
Kucuk_melegim Tugbaysima dudaklarim kuruyor yarim saat icmeyince bu aliskanlik olduğu icinmi oluyor baska birşey mi
Tugbaysima Kucuk_melegim Ay hiç bilmiyorum ki belki olabilir belki şeker problemi de olabilir ağız kuruluğu yapıyor derler ya ama için suyun hiçbir zararı yok sonuçta size bebeğinize faydalı
pinar_033 Kucuk_melegim 2 litre birsey mi bende 3.5 4 litreyi bulabiliyorum sonra kendimi frenliyorum sıkıntı yok dedi doktorum bebek büyüdükçe su isteği de artarmis
2prensesannesiiii Kucuk_melegim ne güzel işte canım 🥰🙏🏻 Bebek ohhh bu çok iyi geldi benim annem harika diyordur içerde 😂🥰🙏🏻
ArvenMom Kucuk_melegim seni anlıyorum ben hep içiyordum ahaha düşün 19 lt2 damacanayı bi haftada tek başıma içiyorum o yüzden 2lt fln çok normal geliyor ama vücudumda asla ödem olmuyo 5 aydır aynı kilodayım 🥰🤣
Kucuk_melegim ArvenMom valla icmeyince dudağım kuruyor ağzım kuruyor sende de oyle mi 8 aydir içince alişkanlik oldu