- Düzenlendi
Kızlar 40haftalık olduk . Az önce sancılanmaya başlayınca Meryem ana otunu suya koydum beş on dk oldu ama hala açılmadı . Bundan ne anlamalıyım.yapıp da hemen açılan var mı, açılmaması henüz doğumun başlamayacağı anlamına mı gelir
Kızlar 40haftalık olduk . Az önce sancılanmaya başlayınca Meryem ana otunu suya koydum beş on dk oldu ama hala açılmadı . Bundan ne anlamalıyım.yapıp da hemen açılan var mı, açılmaması henüz doğumun başlamayacağı anlamına mı gelir
Defnesmom33- canım benim bildiğim kadarıyla Meryem ana otunu açılman olduğunda suya koyacaksın o açıldıkça açılman artacak diye biliyorum biraz erken koymuşsun bence
Bildiğim kadarıyla doğum başladığında felak nas meryem ve ayetelkürsi sureleri okuyup suya konuyo ot açılmaya başladıkca annenin rahmide açılıyomuş doğum bitincede sudan çıkartınki rahim hızlı bi şekilde toplansın
Esssna bende ayni bu şekilde biliyorum
Esssna ay hiç açılmamız olmasa bile etki eder mi ben de 40ı tamamladık açılmam yok sancım hafif çıkıyor
Tugbaysima bende 39+5im canım düzenli sancılarım başlayınca yapmayı düşünüyorum
Esssna sancılarım da hafif çıkıyor ama doğum yapacak kadar sancın yok dedi bugün doktor yatış vermedi ben de bekliyorum öyle acaba yarın alıp denesem mi
Tugbaysima doğum başladığında suya konur diye biliyorum sizinde başlamamış daha tam başladığnda koyarsanız daha etkili olur bende aldım beklemedeyim
Esssna inşallah başlar ben de alıp bekleyim 🙏🏻
DevriminAnnesi ben de öyle biliyordum da geçen birisi erkenden koymuş bizim gibi doğuramayınca . Şimdi çıkartıcam zaten doktor a gidicem . İşe yaramışsa devam edeyim diyorum
Tugbaysima işte olmasa bile başlasın niyetiyle bıraz da zemzem ekleyerek geceden suya koydum birazdan Dr a gitcem bakacağım etki etmiş mi
Defnesmom33- kaynar suya koyacaksin canim
Defnesmom33- yarın bizde kısmetse 40 haftalık oluyoruz henüz sancım bel agrim vs yok arada genital bölgeye saniyelik bi sancı giriyo çıkiyo o kadar . Normal mi bilemedim🤷♀️ nst de hic sancim cikmadi sadece doktor 3 hafta önce 1 2 cm aciklik var demişti meryem ana otunu da esas doğum sancım basladiginda suya koymayi düşünüyorum
Defnesmom33- sen tam açıklığa gelince açılması beklenir,
Defnesmom33- gittin mi canım doktora
Tugbaysima evet cnm şimdi geldim . Hiç sancim yoktu .pazar sezaryen olmak istiyorum dedim ve inş olcam geleceği yok kızımın
Defnesmom33- sağlıkla kucağına al canım bizim yerimize de kokla mis kokulu meleği 😍😍
Tugbaysima ınş cnm sağol darısı başına 🥰