Ebruuu4141 Zuhaluslutur37 A vitamini yüksek olduğundan herhalde bebeğe dokunuyor ama çok araştırdımm haftada 100 gramı geçmeyecek şekilde yiyebilirmişiz yani sonuçta bir tabak ciğeri her gün yemiyoruz sadece canımız istediğinde 😂
91mer aysenur-y1 eNfeksiuon bunu durdurmalıyızzz aaa olmaz dedi . Dün fitil olarak kullandım Bir ilaç yazmış devlet karşılamıyor Aminnnn şifa adıyla kullandımmmm
Bbnbhjj Kızlar bende 7+4haftalık hamileyim progestan kullanıyorum kahverengi lekem oldu bi kaç gün iğnede verdi doktor kullandım tekrar lekem var korkuyorum aranızda öyle olan varmı biraz fazla gibi geliyo bana sürekli dinleniyorum sırt üstü
aysenur-y1 Bbnbhjj benim oldu 6+3’iken kese etrafında minimal kanama alanı olmuş doktor bana da Progestan verdi bit hafta dinlendim ardından da gittiğimde kanama alanı yok olmuştu çok şükür hala daha Progestan kullanıyorum. Bol su iç progestanı düzenli kullan canım içini ferah tut
Bbnbhjj aysenur-y1 Allahın izniyle kötü birşey olmaz inşallah rahmim tersmiş sağa dönükmüş doktorum ultrasondan göremiyo alttan bakınca görüyo acaba lekem ondanmıdır bilemedim 23çünde tekrar gidicem bakalım birbirimizin duasında olalım🤲