aysenur-y1 Kızlar nasıl yatıyorsunuz? Sol tarafa yatın diyorlar ama şimdiden yatılır mı sol tarafa? Ben yatmaya başladım, bu sefer de sol bacağım ve belimin sok tarafı ağrımaya basladı bundan olabilir mi?
YLD_95 Zhanm_hafz1 valla canım bende aynı durumdayım. Benim 7+4 ama göbek çıktı. Normalde göbekli biri değildim karın agrilarim oluyor geriliyor karnım arada bildiğin sert ve şiş yani 😂 doktora anlattığımda da normal diyor gerçi herkes normal diyor da belki de kilo almaya başladım sitedir 🤷🏻♀️
Havvaca Zhanm_hafz1 bende büyüdüğünü hissediyorum..yani büyümek mi tam bilmiyorum normalde de göbekli biriyim aka göbeğim sertleşince büyüdü gibi geliyor
aysenur-y1 Zhanm_hafz1 benimde karnım epey şiş ve büyük sanki 3-4 aylık gibi ama araştırdığım kadarıyla bu haftalarda normalmiş çoğu ödem ve şişkinliktir hormonlardan olurmuş
YLD_95 Zhanm_hafz1 Normal diyorlar genelde canım progestan düzeyi yükseldiği için karın içinde şişkinlik ağrı gaz sancısı vs. Yapabiliyormus. Tabii yine doktoruna sor istersen sende
YLD_95 aysenur-y1 Evet canım bende baktım defalarca progestan düzeyi yükseldiği için normalmiş benim doktorumda normal diyor. Ne zaman Allah korusun karnına elinle dokunamayacagin kadar ağrı olur o zaman haber verirsin dedi.
aysenur-y1 YLD_95 evet canım bende böyle kasık ağrısı azaldı ama gaz sancısı var sizde de var mı gaz birikiyor sürekli olarak. Bir de sol kalça ve bacak ağrıyor sanırım soluma yatmaktan
kubraaksoy aysenur-y1 ben bı ara muzu çok yedim 2 gün boyunca baktım sürekli gazim var muzu kesince gitti bende
YLD_95 aysenur-y1 evet benim de öyle bugün hafif bel ağrılarım başladı sanki sol tarafım özellikle bide bende fıtık var. Seneler önce hamile yastığı önermişti bana fıtık için doktorum almıştım şimdi onu buldum bu gece onunla uyumayı denicem nasipse yoksa sol taraf pert. Bide ben aşırı alışkınım sırt üstü yatmaya. Sola alışmaya çalışıyorum mecbur
Ilaydaerd Ginger_ asla yalnız değilsin hergün makarna yemek istiyorum ve göğüslerim 2 beden büyüdü bile diyebilirim 🙄🙄
Havvaca aysenur-y1 bende senin gibiyim canım 8+4 bugün kasik ağrısı geçti göğüs büyüdü bel ağrısı uzun süre ayakta kalırsam oluyo o kadar unutuyorum bazen hamile olduğumu