gkcnn 34_34 bende nişan gelmemişti su da anlaşılıyor benim bir anda bardaktan boşalırcasına geldi sonra sızıntı şeklinde devam etti idrarı tutabiliyorsunuz ama su geldiği zaman onu tutamıyorsunuz devamlı akıyor
34_34 gkcnn normal tuvaletle karıştırırsam diye çok korkuyorum. Ama çok gelır dımı su gekınce az gelmez .
nurellaa212 Busbusu benimki 35 haftalık kilosu 2400 çıktı dün doktor 1 hafta geriden dedi 😟😟 yememe içmeme dikkat ediyorum halbuki neden böyle oldu çok üzüldüm neler yemeliyim sizce kızlar
Glsrnergl nurellaa212 bnde de 35.haftalik 2800 doktorum ddi 10gun onde gdiorsun bu doktorlarin da dediği dedigini tutmuyor vlla hatta sezeryan olur bu gdsle dedi daha doguma var arti 4 kilo ile normal yapan bile var. Yeme konusuna glnce muz ve süt kilo ypiyor
Busbusu nurellaa212 ama kilonuz iyi bncr bizimki önden gidiyo biraz muz fln kilo aldiriyomus tahin pekmez
Busbusu e_11 özellikle bsy yemiyorum canım ben geceleri kalkıp çok yiyorum cmyoksa uyuyamıyorum bide babasına çekmiş galiba babası kilolu doğmuş 😀