berceste5155 Nnuurr bebeğinin sırtını göğsüne yasla bacaklarını tuvalete oturur gibi tut bebeğinin karnına doğru çek ve kendin yukarı aşağı doğru hareket et zıplar gibi benim kızım da işe yaratmıştı hatta evin sıcaksa aynı pozisyonda tuvalete tut bebeğini daha rahat boşaltır bağırsaklarını youtube da prema sundarinin videoları var bu konuyla ilgili izleyebilirsin
Nnuurr teacherozlem Çişimizi yapıyoruz bez sayımızda çok Allah a şükür ama işte gel gelelim diğerni yaprken sanki ateşe atıyoruz öyle bağırmaya ağlamaya başlıyor inşallah hemen geçer🤲🏻
teacherozlem Nnuurr bizimki de öyle ama asla popoya müdahale etmiyorum uyarmayın öyle alışmasın 5 yaşına gelmiş hala poposu uyarılmadan kaka yapamayan komşumuzun torunu var hele sabun vs asla en kötü ihtimalle lavman ya da gliserinli fitiller var doktor önerirse yapılır
Dark Nnuurr alsa yaptırmayın. Sabun orda illaki emiliyor. Ve makatina müdahale çok farklı sonuçlar doğurabilir Birdaha yaptırmayın lütfen Bebeğinizin kabızlığı değil gazı var büyük ihtimal ayakalrini gazdan kaşar Gaz çıkmayınca kakada çıkamıyor bazen
Nnuurr Dark Bir daha yaptırmam yapmam da öyle çaresiz kalınca bilemedim🤦🏻♀️ İnanın gazı çıkıyor ama yapamıyor.
Baymehal Nnuurr kafana takma canım benim ilk kızım da kakasını yapmadı uzun süre 3-4 gündebir yapıyordu bende neler denemedim ki şuan ki kızımda gaz ilacı alıyor mestilonu içtiği zaman akşam veya 1 gün sonra yapıyor doktorlarda zaten karnı kaskatı olmadığı sürece 10 gün yapmasa bişey olmaz diyor gazını çıkartıyorsa sıkıntı yapma
heavenplease Nnuurr Allah aşkına kaynananızın akıl ehliyeti var mı? Gerçekten böyle şeyler okuyunca içim kopuyor. Günah günah, sabun nedir ya zeytinyağı bile olmaz. Ayıp ya.
melekortac @Nnuurr Bizimki şükür huzursuzluk yapmıyor. Keyfi çoğunlukla yerinde. Huzursuz olsaydı bende dayanamazdım, Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün 🥰
Nnuurr Aspenya44 Yok çok vermeyi düşünmüyoruz dayanamadığı sürece yapacağız en fazla 2-3 günde bir yaparım, normale dönerde kendisi yaparsa zaten yapmam.
Aspenya44 Nnuurr 5 gün kaka yapmaz ise doktor buna ilaç vermiyo bilgin olsun. 5 günden fazla olursa müdahale yapılıyor . Bana öyle yapmisti. Birde kakası köyü mu kabız gibi mi yani