@Nnuurr Merhaba, benimde oğlum 2 ay 10 günlük. 1 buçuk aylıkken bizimde kabızlığımız başladı. Sabunu eski nesil kullanıyomuş çözüm olarak. Kayınvalidemde bana söylemişti ama onun yerine ben sağlık ocağına gittim doktor fitil verdi. Fitilde sabun gibi birşeydi zaten. Anında içini boşalttı yavrum. 6 gündür yapmıyodu. Sonra tekrar yapmamaya devam etti. Fitil veya sabun o an için çözüm oluyo. 2 ay 10 günlük olduk hala haftada bir 5-6 günde bir yapıyor kakasını. Doktora götürdüm, doktor masajlar yapmam gerektiğini ve gaz damlasını değiştirmemi söyledi. Gaz damlası bağırsak düzenleyici olarakta geçiyomuş, yani belki ona yaramamış olabilir dedi. Ayrıca gözlemlememi istedi, bazı bebekler günde 3 kere kaka yapar, bazı bebekler günde 1 kere yapar, bazısıda haftada bir yapar dedi. Belki onun rutini budur dedi. Huzursuzluk çıkarmıyorsa büyük derecede, sorun olmayacağını söyledi. İnanın 6 günde bir, 7 günde bir yapıyor ve yaptığı zaman ensesine kadar yapıyo o derece birikmiş oluyor içinde. Neden yapmadığını bende anlamadım. Sizinki birde 2 gün yapamıyomuş, çok değil yani. Yinede bi doktora götürün isterseniz