Rabia04_09 Ozgectndg Bnde nasip olursa 21. Haftamda yaptıracağım o zamana randevu buldum yani 3 hafta sonra . Zaten bu haftalarda yapıyorlar öncesinde çok taraftar olmuyor doktorlar bebek küçük olduğu için
Aleyna0234 Ozgectndg 23 haftada yaptırdım hem biraz daha büyümüş oluyor hemde yüzünü daha iyi görebiliyorsun doktorum son hafta gelsen daha iyi olur demişti bebeğin yüzünü daha net oluşmuş olur dedi
Ozgectndg Rabia04_09 bende 21 diye düşünüyordum doktorum 21’i bekleme yarın gel diyince acaba dedim cokta agrılarım kramplarım oluyo onuda bi sorucam agrılardan uyuyamadıgım oluyor
Ozgectndg Aleyna0234 bende ondan acaba dedim şimdi kücük herşeh net olurmu ama doktorun bildiği vardır elbet
Ozgectndg ms_annisko ilaydaaltann_ Zeynepx99 Aleyna0234 Mommm03 Kızlar birşey sorucam benim rahim cok yukarıdaymıs normalde göbek hizasında olur yeni yeni yukarı cıkar dedi ama bnm rahim 30 haftalık gibi en yuksrıda bebekte öyle tekrar perinatoloji bölümüne yönlendirdi bu normal mi
Mucizem33 Ozgectndg yani doktorumuz 18 24 hafta demişti bende 19 haftaya aldim . Ztn üniversite bi işlem.yapiliyormus 15 gun sonra tekrar bakiyorlarmis
ilaydaaltann_ Ozgectndg 22. Haftada yaptirdim ben doktorum 22. Haftayi önermişti. Daha net cevaplar alabiliyomusuz o haftada.
Zeynepx99 21+5 de gittik ama bebek ters olduğu için bakmadı haftaya kaldı 20 ile 23 hafta arası bakılıyor diye biliyorum ☺️