enesayazmoom Kullanan annelerim telefonunuz dan memnun musunuz.. eşim samsungA53 almış doğum hediyesi bende iPhone istedim ne yapsam değiştirsem mi 😅🤣
Nurrmerttt- enesayazmoom Apple her açıdan güzel bir telefon markası 👍🏼 Kullanan kişi olarakta çok memnunum tavsiye ederim 😊
enesayazmoom nilsmomy yani iPhone kullanan bilir 😅😆 6s vardı bende gecen seneye kadar artık sürüm kaldırmayınca değişmek zorunda kalmıştım şimdi de iPhone istiyorum özledim ama eşim sipariş vermiş dedi değiştirelim mi kararsız kaldım çok para olunca 🥰😅
Halimbey enesayazmoom dogum da eşimden iphone11 istedim kendisine aldı çok hoşuma gitti şimdi ben de istiyorum 😅😅
Tire35 Valla iphone düşünüyorsanız yinede en azından 13 almaya çalışın 11 kaç senelik telefon 12-13 arasında da pek bir fark yok bende 11 kullanıyorum eşimde 13 var ama şimdi hepsi çok zamlanmış sanırım
Mine16 enesayazmoom bende de 11 Pro var kesinle çok ıphone artık övmeye bile gerek yok kamera olsun işlemci olsun müqqq
Tire35 enesayazmoom yani uzun süreli kullanın diye düşünmüştüm ama fiyatlardan hiç haberim yok doğrudur 🫠
Deletedmom_29 enesayazmoom Bende ıphone se kullanıyordum ama yetmiyor ve küçük , eşim redmi 10 2022 aldı ıphonede hala gönlüm alışmıştım çünkü şuan fiyat olarak çok uçuk rakamlar 🥹