Belguzar23 Kızlar birşey sormak istiyorum 3 gün önceki verdiğim beta sonucu 665 çıkmıştı bugün tekrar verdim >1000 gözüküyor hastaneyi aradım tam sayıyı sadece doktor görebiliyor diyor varmı başına böyle birşey gelen
Burcuakt Belguzar23 Merhaba, beta HCG gebelikte her 24-48 saatte bir ikiye katlanarak devam eder. O yüzden bence normal korkulacak bir şey yok :) yine de doktorunuzla görüşürsünüz
Alis-sss Belguzar23 bazı hastanelerde cihazları betayı 1000 üzeri göstermiyormuş benimde başıma geldi akrabam olan bir laborant söylemişti sonra başka hastaneye kan verdim 12 bin çıkmıştı sonucum
Belguzar23 Burcuakt Labaratuarla konuştum sonucu böyle görünce onlarda 1000 den fazla olabilir değer biz binin üzerindeyse bile böyle giriliyor sisteme diyor 🤷🏽♀️
Belguzar23 Burcuakt doktora henüz gitmedim daha 5 gün oldu doktorla konustum öğreneli haftaya gel keseyi öyle görürüz dedi
Kyy01 Belguzar23 en yüksek okuma değeri öyledir bizim mesela en fazla 150000 okur cihaz binden yüksek bı sonucunuz var yani
Burcuakt Belguzar23 anladım, içinizi ferah tutun bence her şey normal :) sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Belguzar23 Kyy01 anladımmm demekki öyle bende pazartesi ilk kontrolüme gidicem insallah böyle olunca bi stres yaşanıyor ister istemez ☺️
Tire35 Belguzar23 mhrsde görünmesi lazım bilemiyorum biz mhrsden takip etmiştik kanı acilde verdiğim için hatta
Belguzar23 Tire35 şimdiye kadar bende öyle takip ediyordumda artık değer 1000 üzerine çıktıgı için verdiğim hastanede böyle gözüküyormuş
Tire35 Belguzar23 evet aekadaşlar yazmışlar bende yazdıktan sonra okudum özel hastanedir belki ben devlette vermiştim
Allahkahretmesin1 Belguzar23 ben de yaşadım aynı şeyi keseyi kalp atışını gördükten sonra sağlık ocağına gebelik kaydına gitmiştim >1300 civarı bir şey yazıyordu sağlık ocağını arayıp doktora sordum cihazdan kaynaklı net sonuç çıkmamış ama korkma bu sayıyı da çok ciddiye alma normal çıkmıştır dedi 1300 den yüksek olduğu için > işareti var dedi